Fundamenta felhasználási feltételek

Fundamenta felhasználási feltételek

Ezen jegy megvásárlásával a résztvevő elfogadja a Fundamenta Személyi Bankár, mint Szervező és az Eventim által meghatározott illetve a rendezvényen érvényben lévő szabályokat.

Amennyiben elhagyja a rendezvény helyszínét a jegy elveszti érvényességét és kizárólag a regisztráció során kapott karszalag/nyakbaakasztós badge felmutatásával léphet újra a rendezvény helyszínére.
A rendezvény szabályainak megsértése, illetve a jeggyel való visszaélés esetén a jegy tulajdonosa a helyszín elhagyására kötelezhető. Ilyen esetekben a jegy nem váltható vissza.

A rendezvény részleges vagy teljes elmaradása, vagy annak elhalasztása esetén a Szervező által meghatározott feltételek az irányadóak.
Az Eventim egy jegyiroda, amely a belépőjegyeket értékesíti, ezen túlmenően költségtérítésre semmilyen formában nem kötelezhető. Részleges, nem meghatározó mértékű, objektív indokkal alátámasztható változás a programban elfordulhat.
Amennyiben a rendezvény elmarad, vagy elhalasztják, esetlegesen megváltozott előadói körrel kerül megrendezésre, az ezzel kapcsolatban felmerülő költségeket (pl.: utazás, hotel) az Eventim nem téríti meg.

A rendezvényen televízió-, vagy videófelvétel készülhet, amelyben a látogatók is szerepelhetnek.
A vendégek a jegyük megvásárlásával elfogadják, hogy korlátlan ideig szerepelhetnek a Szervező által készített videóanyagokban, mindenféle fizetési igény nélkül, továbbá a felvétel mindennemű legális felhasználásához hozzájárulnak.

Fegyvereket, tűzijátékot és egyéb pirotechnikai eszközöket a rendezvény helyszínére bevinni a szabályzat szerint szigorúan tilos.

A belépőjegyeket újraértékesítése nem megengedett!