ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA  - Jegyek / Vásárlás

1 elérhető rajongói vélemény

  1. Esztergom

    kékes Ria ,Budapest, Maastricht, Aisztria, Németország, Svaájc, Anglia, Lengyelország, Románia,Szlovákia,Francia oszrság,stb....... , 04.12.2016

    Nekem egy csodás mese mindíg, minden koncert! Ismerkedni barátokkal, akik szeretik Andre zenéjét! Szeretnék többet találkozni és beszélni pár szót Andre-val, de mindíg rohan! Több lehetőséget kell Andrenak adni a rajongóknak a személyes kontakt-ra-akár e-mail, akár kis találkozó,mikor más országból utaznak a rajongók! Ez mindenkinek hiányzik nagyon,mert nem mindenki tud VIP jegyeket fizetni, de a szeretet az nem pénzről szól! Boldogság, szeretet, 1 nagy család már 2.000 0000 millió ember szereti! Én nagyon sok országba mentem el és láttam, halottam a koncertet és mind fantasztikus volt! Csak sok-sok pénz és ez 1 élet vándorlása Andre@JHO zenéje után! Ez egy misszió!!!

Előadó- Koncert / Esemény információ

André Rieu 1949-ben született Maastricht-ban, zenész családban. André Rieu hegedűművész, a "keringők királyának" is nevezik. Hegedülni a lüttichi, a maastrichti és a brüsszeli konzervatóriumokban tanult. Saját zenekart alapított, Johann Strauss Orchestra nevén, mellyel az 1990-es évektől utazza be az egész világot.