Bon Jovi - Jegyek / Vásárlás

1 rajongói vélemény alapján

It's My Life!

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz tartozó aktív rendezvény.

Értesüljön a jegyértékesítés indulásáról.

Ne maradjon le egy esetleges Bon Jovi koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.

elérhető rajongói vélemény

  1. bon jovi

    Haszonits Éva ,BUDAPEST!!! , 07.11.2016

    A világ legjobb, legkiegyensúlyozottabb rockzenekara. Nem tudok egy olyan dalukról sem, amelyik ne lenne a legek legje. Állandó hallgatásra javasolom, az összes zenéjüket. Az együttes tagjai a legkiegyensúlyozottabb emberek, akiket valaha láttam, rendezett családi körülményeknek köszönhetően nem isznak, nem narkóznak! Példát vehet róluk mindenki! Ezenkívül az együttes tagjai maximálisan zeneileg, hangilag is szerintem a legképzettebb művészek! Őróluk ezt bátran el lehet mondani. Jó lenne, ha kis hazánkban is hamarosan fellépnének, esetleg a Sziget Fesztiválon is szívesen látnám Őket, a BON JOVIT!!!

Előadó- Koncert leírás

BON JOVI

 

'THIS HOUSE IS NOT FOR SALE TOUR’

 

A világ és Bon Jovi és változott 2013 óta, kivéve egy dolgot:
Bon Jovi + Constitution Square (RO) = egy nagyszerű éjszaka!

 

A világ egyik legismertebb rock zenekara, Bon Jovi bejelentette, hogy visszatérnek Romániáb!

Több, mint 7 évvel az első nagysikerű koncertjük után, amikor 60 000 néző léptek színpadra, örömmel jelentjük be, hogy 2019. július 21-én, a Constitution Square-en lépnek újra a nagyközönség elé.

"Azok a hatalmas koncertek, tízezrekkel együtt, ez az, amit mi csinálunk" - mondta mosolyogva Jon Bon Jovi.

Legutóbbi albumuk, a This House Is Not For Sale, a top listák élén debütált, és a zenekar három évtizedes viharos történelmének csúcspontja. Az album Jon Bon Jovi és zenekarának új korszakává vált.

A banda örömmel mutatja be a Bon Jovi nagyjait, Jon mellett David Bryan és Tico Torres, a basszusgitáros Hugh McDonald, társ producer és társszerő John Shanks, gitáros Phil X, aki 2013-ban csatlakozott a csapathoz.

 

 

A Bon Jovi rock banda 1983-ban alakult és több, mint 3 évtizedig ünnepélték világszerte elért sikerüket. A csapat frontembere Jon Bon Jovi. Oszlopos tagok még  Richie Sambora(gitár),és David Bryan(billentyűs).

1980-tól New Yersey úriemberei több, mint 120 millió lemezt adtak ki, 35 milliós nézőközönségükkel és teltházas koncertjeikkel rekordot döntöttek . Olyan slágerek fémjelzik sikerüket, mint "Livin 'On A Prayer", "You Give Love A Bad Name", "Bed Of Roses", "Keep The Faith", "It's My Life" vagy az "Always".