Charlie - Jegyek / Vásárlás

Jég dupla whiskyvel

Charlie jegyek a TEX-nél

Nincs rajongói vélemény

Még nem írtak rajongói véleményt  Charlie előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.

Előadó- Koncert leírás

ÉS AKKOR JÖJJÖN, AMI MÉG NEM VOLT !

 

CSAK A ZENE VAN

A CHARLIE BAND ÉS A TÁTRAI BAND KÖZÖS KONCERTJE.

2021 ÁPRILIS 03. BUDAPEST ARÉNA

VENDÉG: IVAN & THE PARAZOL


 

Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet.

Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni, a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.


 

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.


 

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

 

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.


 

2021. április 3-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel ! A két supergroupban mind brilliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila, ( gitár) Halász János, ( billentyűk ) Csiszár Péter, ( saxofon ) Lattmann Béla ( basszusgitár )  és Póta András ( dob ) kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza, ( billentyűk ) Solti János, ( dob ) Horváth Kornél, ( percussion ) Csiszár Péter (szaxofon,billentyűk) Glaser Péter, ( basszusgitár ) Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi ( vokál ) a tagjai.

A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű „ best of „ koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva...


Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

Charlie 1947-ben született Ónodon. Liszt Ferenc-díjas énekes. Jellegzetes rekedt hangját az egész ország ismeri, a rock, soul, funky és blues stílusában énekli slágereit.
1975-től a Generál zenekar tagja volt.Az együttessel három lemezt készített: a Zenegépet, a Heart of Rockot és a Piros biciklit. A formáció 1979-ben felbomlott.
Hosszas külföldi tartózkodás után, mely idő alatt járt Svájban, Japánban, Spanyolországban, Norvégiában és az USA-ban, 1990-ben tért haza Magyarországra és csatlakozott a Tátrai Band zenekarhoz, melynek énekese lett. 10 lemezt adtak ki, majd 1994-ben önálló
karrierbe kezdett.
Nagy sikereket ért el, ismert slágerei: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Az légy, aki vagy, Nézz az ég felé.

Eventim eseményértesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Charlie koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.