Charlie

Charlie  - Jegyek / Vásárlás

Jég dupla whiskyvel

Charlie jegyek a TEX-nél

Nincs rajongói vélemény

Még nem írtak rajongói véleményt  Charlie előadóhoz / eseményhez. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal!

Előadó- Koncert / Esemény információ

SAJTÓKÖZLEMÉNY

FIGYELEM!

– „CSAK A ZENE VAN” KONCERT IDŐPONTVÁLTOZÁS –

FIGYELEM!

Kedves Közönségünk!

Mindannyiunk egészsége és biztonsága érdekében a 2021. április 3-ra tervezett Charlie Band – Tátrai Band: „Csak a zene van” című koncertet új időpontokban rendezzük meg.

Az új dátum: 2021. november 6.

Az eredeti dátumokra megvásárolt belépőjegyek ÉRVÉNYESEK az új időpontokra, az alábbiak szerint:

Ezzel kapcsolatban semmiféle tennivalójuk nincs, de javasoljuk, hogy most írják rá a meglévő jegyükre, valamint naptárukba és telefonjukba is jegyezzék be az új időpontot.

Várjuk a találkozást 2021 novemberében, és reméljük a biztonságosabb és egészségesebb időket. Vigyázzanak magukra, maradjanak otthon!

ShowTime Budapest Kft. Horváth Charlie Tátrai Tibor


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

Charlie 1947-ben született Ónodon. Liszt Ferenc-díjas énekes. Jellegzetes rekedt hangját az egész ország ismeri, a rock, soul, funky és blues stílusában énekli slágereit.
1975-től a Generál zenekar tagja volt.Az együttessel három lemezt készített: a Zenegépet, a Heart of Rockot és a Piros biciklit. A formáció 1979-ben felbomlott.
Hosszas külföldi tartózkodás után, mely idő alatt járt Svájban, Japánban, Spanyolországban, Norvégiában és az USA-ban, 1990-ben tért haza Magyarországra és csatlakozott a Tátrai Band zenekarhoz, melynek énekese lett. 10 lemezt adtak ki, majd 1994-ben önálló
karrierbe kezdett.
Nagy sikereket ért el, ismert slágerei: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Az légy, aki vagy, Nézz az ég felé.

Eventim eseményértesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Charlie koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!