Töltés...

Edda jegyek a TEX-nél

Nincs rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt

Még nem írtak rajongói véleményt  Edda előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.


Előadó- Koncert leírás

 

A 2019.10.26-i Szigetszentmiklósi EDDA Művek koncert vis maior esemény beállta miatt másik időpontban kerül megtartásra. Köszönjük a megértéseteket!Koncert értesítő!

Ne maradjon le a zenekar jövőbeni koncertjéről! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Feliratkozás>>

Hazánk egyik leghíresebb rockegyüttese az Edda Művek. 1974-ben alakultak, Pataky Attila frontember vezetésével.  Az együttes névválasztásánál a „művek” szó azt szimbolizálja, hogy az együttes Miskolcon, egy iparvárosban – az „acélvárosban” – kezdte pályafutását. A fővárosi bemutatkozás elsőként nem hozta meg a várt sikeres, de második nekifutásra már telt házas koncertet adtak. Első nagylemezük 1980. májusában jelent meg, és 250 000 példányban kelt el.  1983-ban a zenekar tagjai közti ellentétek arra vezettek, hogy 1983. december 17-én búcsúkoncertet adtak. Pataky 1984-ben azonban úgy döntött, hogy újraindítja az Eddát, és nála tíz évvel fiatalabb, de profi pesti zenészekkel 1985 májusában visszatért. A zeneka sikere azóta is töretlen és számos sláger fűződik nevükhöz.


Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Edda koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.