Földes László Hobo

Földes László Hobo  - Jegyek / Vásárlás

Viharban születtem

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz/ eseményhez tartozó aktív rendezvény.

Értesüljön a jegyértékesítés indulásáról!

Ne maradjon le egy esetleges Földes László Hobo koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

Nincs rajongói vélemény

Még nem írtak rajongói véleményt  Földes László Hobo előadóhoz / eseményhez. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal!

Előadó- Koncert / Esemény információ

Földes László „Hobo” 1945-ben született Budapesten. Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész és a Hobo Blues Band együttes alapító tagja és énekese. 1968-ban írta meg első dalszövegét „Lakájdal” címen. 1978. áprilisában  alapította meg a Hobo Blues Band-et. Első albumuk Középeurópai Hobo Blues címen jelent meg. 2000-ben a Gyöngy a sárban című albumot adták ki, majd rá egy évvel még egyet, Blues Jim Morrisonnak (Morrison versek és dalok II.) címmel. 2008. októberében a Hobo Blues Band akkori felállása megszűnt. 2009-ben  Hobo újabb szólólemezt készített, a Circus Hungaricust, amelyet a szakma és a közönség is elismeréssel fogadott. A lemezen közreműködő zenészekkel Hobo és Bandája néven turnézék tovább.