Töltés...

Földes László Hobo jegyek a TEX-nél

Nincs rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt

Még nem írtak rajongói véleményt  Földes László Hobo előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.


Előadó- Koncert leírás

Viharban születtem

Hobo életmű koncertje

2019. március 30.-án többórás koncertet adok a Budapest Arénában, amelyben egy előadásban felmutatnám 50 évesnél hosszabb pályám legfontosabb elemeit.

Amivel kezdtem, a fekete blues, a Stones, a Doors, Hendrix magyarra fordított számait, a Hobo Blues Band számomra legfontosabb dalait, a költészet szolgálatát és tiszteletét, ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet és legújabb művem, a „Hé, Magyar Joe” lemez egy részét, amni szeptemberben jelenik meg és novemberben kerül színpadra a Nemzeti Színházban.

A műsorban fellép néhány új és régi alkotótársam, Póka Egon és Tátrai Tibor,  de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is.

Tisztelettel Hobo

Földes László „Hobo” 1945-ben született Budapesten. Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész és a Hobo Blues Band együttes alapító tagja és énekese. 1968-ban írta meg első dalszövegét „Lakájdal” címen. 1978. áprilisában  alapította meg a Hobo Blues Band-et. Első albumuk Középeurópai Hobo Blues címen jelent meg. 2000-ben a Gyöngy a sárban című albumot adták ki, majd rá egy évvel még egyet, Blues Jim Morrisonnak (Morrison versek és dalok II.) címmel. 2008. októberében a Hobo Blues Band akkori felállása megszűnt. 2009-ben  Hobo újabb szólólemezt készített, a Circus Hungaricust, amelyet a szakma és a közönség is elismeréssel fogadott. A lemezen közreműködő zenészekkel Hobo és Bandája néven turnézék tovább.


Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Földes László Hobo koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.