Töltés...

Rúzsa Magdi jegyek a TEX-nél

elérhető rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt
  1. Ortoped-trauma klinika

    , , 07.10.2017

    Reszemre Ruzsa Magdi egyenyisege kulonleges tehetseg es emberi charakter.,kemenyen kuzd es a cel utan torekszik ., hala Istennek sikeresen. Hajra csak tovabb, boldogan,a hangod egy kincs es Te egy gyongy vagy !!!
  2. Érd, Szilváni u. 7.

    Frank József ,Debrecen , 08.07.2016

    Egyike azon keveseknek , akiknek sikerült egy tehetségkutató győzteseként szép pályaîvet befutnia. Jó a hangja, tetszik az egyénisége, bár azt hittem rockosabb zenékben fog énekelni. Voltam már 3 koncertjén , nagyon jók voltak.

Előadó- Koncert leírás

Rúzsa Magdi 1985-ben született a vajdasági Verbászon. Artisjus-díjjal jutalmazott magyar énekesnő. A TV2 Megasztár tehetségkutató műsorának győztese, itt vált ismerté. 2006-ban jelent meg Ördögi angyal című első stúdiólemeze. 2007-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Aprócska blues című dalával, mellyel kilencedik helyezést ért el. 2008-ban jelent meg második önálló albuma Iránytű címmel, amely aranylemez minősítést ért el. 2012-ben pedig megjelent 3. stúdiólemeze is Tizenegy címmel, amely 2013. márciusára elérte a Platinalemez minősítést.


Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Rúzsa Magdi koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.