Töltés...

Tankcsapda jegyek a TEX-nél

Nincs rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt

Még nem írtak rajongói véleményt  Tankcsapda előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.


Előadó- Koncert leírás

Tankcsapda szilveszteri koncert program:

19:30 kapunyitás

21:00-22:00 előzenekar

22:30-23:55 Tankcsapda

23:55-00:10 Pezsgőbontás, újévi köszöntés

00:10-00:30 ráadás

01:00-03.00 after party a DC/79 AC/DC tribute band-al 

 

Fontos! 

"Ingyenes busztranszfer! 

01.00 órától buszok indulnak 45 percenként a sportcsarnoktól az Örs vezér térre ,kérünk mindenkit legkésőbb november 15ig jelezze a Fanaticmaniac Facebook oldalán (facebook.com/fanaticmaniac),ha szeretné igénybe venni az ingyenes járatot, mert a helyek csak korlátozott számban vehetőek igénybe. Névvel és a  jegy sorszámának elküldésével tudnak helyet foglalni amit a buszra ,felszálláskor kell bemutatni. A koncert elején a jegykezeléskor lesz a hossteszeknél egy lista amin az elküldött nevek és jegysorszámok szerepelnek ,akik előzetesen regisztráltak azok tudnak busszal bemenni az Örs vezér térre ,akiknek nincs nevük és jegysorszámuk regisztrálva ,azok nem."

 

 

Koncert értesítő!

Ne maradjon le az előadó jövőbeni koncertjéről! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Feliratkozás>>

A Tankcsapda magyar rockegyüttes, mely napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rock zenekara.
Az együttes 1989-ben alakult Debrecenben. Tagjai: Lukács László, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor. A zenekar kezdeti punk rock stílusába fokozatosan vegyült bele a hard rock/heavy metal hangzás, amellyel egyre szélesebb közönségréteget sikerült megszólítaniuk. A trió legutóbbi nagylemeze 2012. novemberében jelent meg Rockmafia Debrecen címmel, mely már a megjelenés másnapján aranylemezzé vált, 5000 eladott példány után.


Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Tankcsapda koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.