Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars  - Jegyek / Vásárlás

A Leto fivérek hatalmas sikere

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz/ eseményhez tartozó aktív rendezvény.

Nincs rajongói vélemény

Még nem írtak rajongói véleményt  Thirty Seconds To Mars előadóhoz / eseményhez. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal!

Előadó- Koncert / Esemény információ

A Leto fivérek, Jared (vokál- gitár) és Shannon (dob) már tinédszer koruktól együtt zenéltek. Zenekaruk névváltása után kisebb clubokban kezdtek fellépni, amíg 1998-ban le nem szerződtette őket az Immortal Records (Virgin records). Ekkor változtatták meg zenekaruk nevét a mostanira.
2002-ben adták ki első albumukat, 30 Seconds To Mars címmel, Bob Erzin és Brian Virtue készítésében. A felvételeken Shannon dobol, míg minden más hangszeren Jared játszik, dalszöveget ír és el is énekli azokat. A következő 3 évben Shannon és Jared csak az USA-ban több, mint 100.000 albumot adtak el.

Első turnéjukat 2002/2003-ban adták, ahol olyan zenekarokkal léptek fel, mint a The Used, Puddle of Mudd és az Incubus. Csatlakozott hozzájuk Matthew Wachter basszus, és 2 gitáros, Kevin Drak és Solon Bixer. Ők hamar távoztak a zenekarból, akiket Tomislav Milicevi´c váltott fel.

2005-ben kiadott második albumuk. Az "A Beutiful Lie" különlegessége, hogy 4 különböző kontinensen, 5 különböző országban vették fel (pl. USA, Marokkó, Thaiföld, és Afrikában). A negyven számból álló válogatásból csak 10 került rá az albumra, 2 db bonus track-el. 2008. januárjában már 1.000.000 eladott CD-t regisztráltak világszerte.


2009-ben adták ki harmadik, This is War címre hallgató nagylemezüket.