Thirty Seconds To Mars - Jegyek / Vásárlás

A Leto fivérek hatalmas sikere

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz tartozó aktív rendezvény.

Értesüljön a jegyértékesítés indulásáról.

Ne maradjon le az előadó koncertjéről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.

Nincs rajongói vélemény

Még nem írtak rajongói véleményt  Thirty Seconds To Mars előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.

Előadó- Koncert leírás

A Leto fivérek, Jared (vokál- gitár) és Shannon (dob) már tinédszer koruktól együtt zenéltek. Zenekaruk névváltása után kisebb clubokban kezdtek fellépni, amíg 1998-ban le nem szerződtette őket az Immortal Records (Virgin records). Ekkor változtatták meg zenekaruk nevét a mostanira.
2002-ben adták ki első albumukat, 30 Seconds To Mars címmel, Bob Erzin és Brian Virtue készítésében. A felvételeken Shannon dobol, míg minden más hangszeren Jared játszik, dalszöveget ír és el is énekli azokat. A következő 3 évben Shannon és Jared csak az USA-ban több, mint 100.000 albumot adtak el.

Első turnéjukat 2002/2003-ban adták, ahol olyan zenekarokkal léptek fel, mint a The Used, Puddle of Mudd és az Incubus. Csatlakozott hozzájuk Matthew Wachter basszus, és 2 gitáros, Kevin Drak és Solon Bixer. Ők hamar távoztak a zenekarból, akiket Tomislav Milicevi´c váltott fel.

2005-ben kiadott második albumuk. Az "A Beutiful Lie" különlegessége, hogy 4 különböző kontinensen, 5 különböző országban vették fel (pl. USA, Marokkó, Thaiföld, és Afrikában). A negyven számból álló válogatásból csak 10 került rá az albumra, 2 db bonus track-el. 2008. januárjában már 1.000.000 eladott CD-t regisztráltak világszerte.

2009-ben adták ki harmadik, This is War címre hallgató nagylemezüket.