Zorán  - Jegyek / Vásárlás

Részletes keresés

12 okt. Cs 19:00

Zorán turné 2023.

Balaton Színház, Keszthely
16 nov. Cs 19:00

Zorán turné 2023.

Gödöllői Királyi Kastély Lovarda, Gödöllő
Elfogyott

1 elérhető rajongói vélemény

  1. Zorán

    Farkas Marianna ,Miskolc Generali aréna , 22.04.2018

    Kiskoromtól kezdve rajongok Zorán dalaiért, és Zorán közvetlen udvarias egyénisége is tetszett. Szinte minden lemeze megvan,. Sok koncerten jelen voltam és nagyon jól éreztem magam! Minden koncert más és Zorán és csapata mindig gondoskodnak a kitünő hangulatról. Igazi Örömzenélés, és mi a közönség is aktívan jelen vagyunk együtt énekelünk Zoránnal és együtt átéljük a kitünő dalokat. Minden Zorán koncert után még napokig kellemes eufórikus hangulatban vagyok. Remélem hamarosan találkozunk Miskolcon. Köszönöm Zoránnak és csapatának a Fantasztikus hangulatot! ❤

Előadó- Koncert / Esemény információ

SZIGETSZENTMIKLÓSI KONCERT INFORMÁCIÓ!

Tisztelt vásárlók, kedves érdeklődők! Ezúton értesítjük önöket,hogy Zorán október 17-i szigetszentmiklósi koncertje 2021. november 24-én kerül megtartásra a szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában ( az eredeti helyszínnel megegyező címen).

A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek.


GÖDÖLLŐI ZORÁN KONCERT ÚJ IDŐPONT!

Kedves Jegyvásárlók, Érdeklődők!A Magyar Kormány vírus helyzettel kapcsolatos döntése okán a február 14-ei Zorán koncertet új időpontban kell megtartanunk. Az új időpont: 2021. november 21! A jegyek érvényesek az új időpontra, vagy legkésőbb 2021. február 15-ig visszaválthatóak a vásárlás helyén.