Zorán

Zorán  - Jegyek / Vásárlás

1 rajongói vélemény alapján

A dalok és mi

Zorán jegyek a TEX-nél

Részletes keresés

elérhető rajongói vélemény

  1. Zorán

    Farkas Marianna ,Miskolc Generali aréna , 22.04.2018

    Kiskoromtól kezdve rajongok Zorán dalaiért, és Zorán közvetlen udvarias egyénisége is tetszett. Szinte minden lemeze megvan,. Sok koncerten jelen voltam és nagyon jól éreztem magam! Minden koncert más és Zorán és csapata mindig gondoskodnak a kitünő hangulatról. Igazi Örömzenélés, és mi a közönség is aktívan jelen vagyunk együtt énekelünk Zoránnal és együtt átéljük a kitünő dalokat. Minden Zorán koncert után még napokig kellemes eufórikus hangulatban vagyok. Remélem hamarosan találkozunk Miskolcon. Köszönöm Zoránnak és csapatának a Fantasztikus hangulatot! ❤

Előadó- Koncert / Esemény információ

KESZTHELYI ZORÁN KONCERT ÚJ IDŐPONT!

Kedves jegyvásárlók,kedves érdeklődők! A 2021.05.26-ra tervezett keszthelyi ZORÁN koncert a hatályban lévő korlátozások miatt elhalasztásra kerül. Az új időpont: 2021. szeptember 16. A korábban megváltott jegyek az új időpontra érvényesek.

GÖDÖLLŐI ZORÁN KONCERT ÚJ IDŐPONT!

Kedves Jegyvásárlók, Érdeklődők!A Magyar Kormány vírus helyzettel kapcsolatos döntése okán a február 14-ei Zorán koncertet új időpontban kell megtartanunk. Az új időpont: 2021. november 21! A jegyek érvényesek az új időpontra, vagy legkésőbb 2021. február 15-ig visszaválthatóak a vásárlás helyén.

SZIGETSZENTMIKLÓSI KONCERT INFORMÁCIÓ!

Tisztelt vásárlók, kedves érdeklődők! Ezúton értesítjük önöket,hogy Zorán május 19-ei szigetszentmiklósi koncertje 2021. október 17-én kerül megtartásra. A jegyek érvényesek az új időpontra." Szervezők

Eventim eseményértesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Zorán koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!