Zorán - Jegyek / Vásárlás

1 rajongói vélemény alapján

A dalok és mi

Zorán jegyek a TEX-nél

Részletes keresés

Elérési út

Időpont

elérhető rajongói vélemény

  1. Zorán

    Farkas Marianna ,Miskolc Generali aréna , 22.04.2018

    Kiskoromtól kezdve rajongok Zorán dalaiért, és Zorán közvetlen udvarias egyénisége is tetszett. Szinte minden lemeze megvan,. Sok koncerten jelen voltam és nagyon jól éreztem magam! Minden koncert más és Zorán és csapata mindig gondoskodnak a kitünő hangulatról. Igazi Örömzenélés, és mi a közönség is aktívan jelen vagyunk együtt énekelünk Zoránnal és együtt átéljük a kitünő dalokat. Minden Zorán koncert után még napokig kellemes eufórikus hangulatban vagyok. Remélem hamarosan találkozunk Miskolcon. Köszönöm Zoránnak és csapatának a Fantasztikus hangulatot! ❤

Előadó- Koncert leírás

Sztevanovity Zorán 1942-ben született Belgrádban. Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas énekes, előadóművész, gitáros, és zeneszerző.Tagja volt a Metro zenekarnak, majd a 70-es években szólókarrierbe kezdett. Felejthetetlen slágerei: Szép holnap, Apám hitte, Volt egy tánc, vagy a Szerelemnek múlnia kell.

"Ebben a dalban van négy akkord
Ebben a dalban van egy gitár
Ebben a dalban van néhány szó
És egy kicsit benne vagyok én..."


Eventim eseményértesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Zorán koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!

A feliratkozással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatónkat.