Hírek

Rammstein koncert- BÉCS

Jegyek személyre szabása

08 nov

GYIK a jegyvásárláshoz- Rammstein Bécs


• Mikortól tudok jegyet vásárolni?


A jegyértékesítés 2018. november 8-án, 10-kor indul az eventim.hu oldalon. Javasoljuk, hogy az érdeklődők előzőleg hozzák létre felhasználói profiljukat az oldalon, hogy az értékesítés kezdetekor gyorsabban és könnyebben tudják megváltani jegyüket.• Hol vásárolhatok jegyet?


A hivatalos jegyértékesítés a www.oeticket.com és Eventim oldalakon történik. Minden más oldal nem hivatalos jegyértékesítőnek számít. A jogosulatlan kereskedőktől vásárolt Rammstein jegyek nem jogosítanak belépésre.


 
• Hány jegyet vásárolhatok?


Maximum 6 db jegy váltható / vásárló / rendelés. Tilos a jegyek kereskedelmi és magán célú viszonteladása! Ha a vevő megsérti a szervező által meghatározott konkrét feltételeket, vagy kísérlet tesz azok kijátszására (pl. a viszonteladás tilalmának megsértése,  a belépési korlátozás megkerülése több felhasználói profil regisztrálásával és használatával stb. ), a megrendelés törölhető.• Mi ennél többen szeretnénk részt venni a koncerten. Mi a teendőnk?


 Kérjük, más vásárló adjon le további megrendeléseket .• Hogyan fizethetek?


Fizetési módokat a www.eventim.hu oldalon találja.• Hogyan kapom meg a jegyemet?


Sikeres rendelés esetén jegyeit a választott átvételtől függően postán vagy print@home jegyként küldjük el Önnek. Sikeres rendelés esetén vásárlási visszaigazoló emailt küldünk a részletekkel.• Hogyan válthatok kerekesszékes jegyet?


Kerekesszékes jegyért kérjük, vegye fel a kapcsolatot: rollstuhlinfo@oeticket.com  vagy 0043 1 96096• Vehetek jegyet ajándékba?


A jegyek személyre szabottak, ami azt jelenti, hogy meg kell adni a felhasználó személy nevét, ami a jegyekre rá lesz nyomtatava. A névnek meg kell egyeznie a látogató személyi igazolványban szereplő nevével. Ez a belépéskor ellenőrzésre kerül.• Mit jelent a jegy személyre szabása?


A személyre szabás azt jelenti, hogy a jegy beazonosítható a tulajdonosával. Látogatói személyre szabáskor, a jegy vásárlójának neve feltüntetésre kerül a jegyen• Miért szükséges a személyre szabás?


A Rammstein koncert jegyei kizárólag jegy személyre szabással válthatóak meg, így a látogató kizárólagos joga belépni a jegyével a koncertre. Mindemellett max. 6 jegy váltható vásárlóként a koncertre.
A jegyek személyre szabása és korlátozása méltányossági okokból történik, amivel elkerülhető a másodlagos piaci értékesítés, ahol a jegyeket gyakran felfújt áron kínálják. Ez a szabályozás szükséges ahhoz, hogy minél több rajongó megkapja a lehetőséget, hogy jegyeit tisztességes áron vásárolhassa meg.• Mit kell figyelembe vennem jegyvásárláskor?


Kérjük, tartsa magánál az összes olyan személy nevét és vezetéknevét, akika jegyeket kézhez kapják. Ezeket a neveket meg kell adnia a vásárlási folyamat során.


A vásárlási folyamat során Ön:
- elfogadja az oeticket feltételeit,
- elfogadja a szervező Arcadia Live GmbH személyre szabási feltételeit,
- megerősíti, hogy a jegyek személyre szabhatóak a többi vásárló nevével.• A nevem szerepel egy jegyen, de nem tudok résztvenni a koncert?


2019. március 1. után talál itt erre vonatkozó információt.


 


Mikor érkezzünk a stadionba?


Kérjük, érkezzen időben, a kapunyitás várhatóan 17h-kor lesz. A várható forgalmi fennakadások és a belépési ellenőrzések miatt, kérjük számoljon hosszabb idővel. Köszönjük megértését.• Hogy történik majd a beléptetés a koncert napján?


Csak azok tudnak majd belépni a koncertre, akiknek teljes neve szerepel a jegyen, regisztrálva vannak a jegyértékesítő rendszerben és fényképes okmánnyak tudják igazolni magukat. A belépésre nem lesz módja, az imént felsorolt feltételeknek nem felel meg. Infópontok lesznek elérhetőek a koncert napján a helyszínen.


• Van korosztályi korlátozás?


10 éves kor alatti gyermeknek nem váltható jegy, és nem engedhetőek be a koncertre, még felnőtt kísérővel sem. Egyéb esetekben a bécsi ifjúsági védelmi törvény érvényes.


 


 


 


 


 • Az alábbi tárgyak bevitele a koncertre tilos:
o Fényképezőgépek levehető objektívekkel vagy gyújtótávolsággal, amelyek meghaladják a 200 mm-t
o minden videó kamera
o Go Pro
o Tablet
o Selfie botok
o esernyő
o Dobozok, üvegpalackok, PET palackok
o TetraPaks 0,25l-nél nagyobb
o Tupperware/ műanyag dobozok ételeknek
o Tupperware/műanyag üvegek
o laptop
o zenészeknek szánt ajándék
o hangfelvevő eszköz
o Power bank, melyek egy átlagos okostelefon méreténél 2x nagyobbak
o Laser Pointer
o Elemlámpák, kerékpár lámpák
o A3 méretnél nagyobb poszterek
o bármilyen zászlórúd
o üveg tárolók (parfüm, dezodor stb.)
o spray flakonok (dezodor, haj spray stb.)
o tűzijáték, csillagszóró
o bármilyen fegyver (beleértve kések, paprika spray stb.)
o drónok
o távcső
o zajcsináló eszközök
o egyéb nagy méretű tárgyak (hátizsák, bőrönd, fotel, szék, gördeszkák, ülőpárnák)A szervező Arcadia Live GmbH általános szerődési feltételei a www.arcadia-live.com/agb oldalon találhatóak.