Hírek

Agárdi Popstrand

Közlemény a szombaton félbeszakadt R-Go koncertről

31 júlSzombaton, - a déli Baranya megye határában -, 19 óra után jelentek meg a Közép-Magyarországot érintő első viharfelhők.

A Velencei-tó térségében szombat estére - több napon keresztül -, 10 % valószínűséggel jósolt kisebb záporokat, az időjárási előrejelzés!
Váratlan vis maior eset történt, amelyről senki nem tehetett! A program 19.30 perckor kezdődött és kb. 22 órakor ért végett. A jelenlegi helyzet szerint, pl. az időpont gondok, a technikai feltételek hiánya, valamint a bereklámozás lehetetlensége miatt, 2019-ben sajnos nem rendezhető meg ismét az R-GO koncert.

Ősszel kerül megrendezésre egy rendkívüli R-GO klub, amely az Agárdi Popstrandról, az elmúlt évtizedek soha nem látott R-GO dokumentumairól, évtizedes R-GO plakátok ajándékozásáról, valamint a Rajongókról fog szólni!

A szervezők a szokásos gyakorlattól eltérően felajánlják az R-GO koncertre megváltott belépőjegyek tulajdonosainak, hogy belépőjegyük érvényes egy kiválasztott Agárdi Popstrand koncertre: aug. 3., 10.,17., 19., vagy 24- én, a Vastag Csabára.