Hírek

Új átvételi opció- E-Jegy

26 febr.

JEGYVÁSÁRLÁS E-JEGY OPCIÓVAL A WWW.EVENTIM.HU OLDALON


www.eventim.hu weboldalunkon bizonyos rendezvények esetében elérhető az E-Jegy átvételi opció. Ha E-Jegy opcióval szeretné megváltani belépőit (amennyibe az a kiválasztott eseménynél elérhető), az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani a belépők megvásárlásához és a vásárlás utáni teendőkhöz, hogy a helyszínen való beléptetés a lehető leggördülékenyebb legyen.


E-JEGY:


Miután belépőit kosárba tette és megvásárolta Visa/Mastercard bankkártyájával (a vásárlási folyamat pontos lépéseiről itt talál tájékoztatót https://www.eventim.hu/hu/segitseg/ ) egy vásárlás jóváhagyó oldalra érkezik. E-Jegyeit a „Rendelés részletei” gombra kattintva érheti el:


  


Kérjük, töltse le és mentse el E-Jegye(i)t okostelefonjára, hogy elkerülhetőek legyenek a helyszínen az adatkapcsolatból eredő problémák. Letöltéshez kérjük, kattintson a lenti két link valamelyikére.


FONTOS: belépőjegyeit csak egyesével tudja letölteni, így amennyiben több jegyet vásárolt, kérjük, ügyeljen, hogy minden jegy letöltésre kerüljön.


 


A helyszínen a belépőjegyek (QR kódok) bemutatásával be tud majd lépni a rendezvényre. A QR kódot tartalmazó pdf fájlokat, ha szeretné, ki is nyomtathatja. Ebben az esetben kérjük, ügyeljen rá, hogy a QR kód olvasható legyen.


  


Amennyiben rendelkezik okostelefonján internet eléréssel, bármikor elérheti belépőit az Eventim felhasználói fiókjába való bejelentkezés után, az „Elektronikus jegyei” menüpontra kattintva. Ebben az esetben a QR kódo(ka)t tartalmazó belépőket közvetlenül okostelefonjáról is bemutathatja a helyszínen való belépéskor.


  


A fenti menüpontot megtalálja közvetlenül a www.eventim.hu oldalon, a felső menüsor jobb sarkában, az ember ikonra kattintva, vagy a vásárlást visszaigazoló rendszer emailben, a levél alján található „Jegyeim menühöz” gombra kattintva:


  


FONTOS:
A felhasználói fiók eléréséhez internet kapcsolat szükséges. Felhasználói fiókját a vásárlás során használt email címével és a rendszer által generál/ Ön által megadott jelszavával éri el.


FONTOS:
Kérjük, minden esetben gondoskodjon arról, hogy a helyszínre a belépőjegyei birtokában érkezzen, azaz telefonjára letöltve, vagy kinyomtatva vagy felhasználói fiókjának biztos elérésével.
Felmerülő probléma esetén hétköznapokon az info@tex.hu email címen állunk rendelkezésére.


 


 


KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ EVENTIM.HU-N VÁSÁROLT!