Hírek

HAVASI Symphonic Aréna Show

13 júl.

Tisztelt Vásárlóink!


Szakértők egyöntetű véleménye szerint az őszi-téli időszakban várható a koronavírus-járványnak egy második hulláma. Annak érdekében, hogy a HAVASI Symphonic Aréna Show következő felvonása az elmúlt években megszokott hangulatban, minden korosztály számára biztonságosan kerülhessen lebonyolításra, a koncertek új időpontban, 2021. május 8., szombat 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerülnek színpadra a Budapest Arénában.


A decemberre megváltott jegyek automatikusan érvényesek a májusi koncertekre, a korábban kiválasztott ülőhelyekre.


Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a jegyek visszaválthatóak legkésőbb 2020. augusztus 15-ig. A visszatérítési igényét az info@tex.hu email címen jelezheti, a következő adatok megadásával:


1.      Rendezvény neve


2.      Vásárlási azonostó


3. Vásárló neve (minden esetben csak a vásárló igényelheti a visszatérítést, más személy számára nem áll módunkban ezt megtenni)


4. Vonalkód alatti számsor (amennyiben megvannak, megtalálja a jegyet)


5. Bankszámlaszám IBAN szám és SWIFT kód megadásával, amennyiben a vásárláskor használt bankkártya már lejárt. Illetve abban az esetben szükséges a bankszámlaszám, ha átutalással és/vagy utánvéttel kapta meg jegyeit.


Online vásárlás esetén, kérjük olvassa el megváltozott ÁSZF-ünket, amelyet vásárlásával elfogadott, annak 8. pontja rendelkezik az esetleges lehetőségekről: https://www.eventim.hu/hu/felhasznaloi_feltetelek/