Hírek

Dancing with the stars

COVID-19 PROTOKOLL

01 okt

Kedves Vendégeink!

Legfontosabb számunkra, hogy a biztonságos műsorkészítés körülményeit jelen helyzetben is biztosítsuk, ezzel elősegítve, Közreműködőink, Kollégáink, Partnereink, Vendégeink, egészségének megóvását, valamint a produkció biztonságos lebonyolítását. Készítettünk egy intézkedés csomagot amivel a lehető legbiztonságosabb környezetet teremthetünk a fentiek figyelembevételével. Elkötelezett célunk, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát amíg a produkcióinkban közreműködik, ehhez azonban az Önök közreműködésedre is szükség van!

- MASZK VISELÉSE Az élő adásra érkezéskor, a COVID nyilatkozat aláírásakor, a produkció munkatársa 1 db fekete maszkot biztosít, amit folyamatosan viselni kell a forgatás alatt. A stúdióban és az összes zárt térben a maszk viselése KÖTELEZŐ.

- KÉZFERTŐTLENÍTÉS A vírus terjedés elleni védekezés egyik leghatásosabb eszköze a rendszeres kézfertőtlenítés. A forgatás helyén kihelyeztünk kézfertőtlenítő adagolókat melyeket használhatnak. Kérjük, ügyeljen a megfelelő kézmosási technikára és kövesse a mosdókban kihelyezett folyamatábrákat.

- LÁZMÉRÉS A produkció a forgatásra érkezéskor lázmérést rendelhet el, melyet a produkció munkatársa végez. Ennek a lázmérésnek mindenki köteles alávetni magát. 38 foknál magasabb testhőmérséklettel TILOS a forgatásra belépni.

- TÁVOLSÁGTARTÁS Mindenki törekedjen arra, hogy megfelelő távolságot tartson másoktól. Természetes, hogy vannak produkciós folyamatok amikor ez kivitelezhetetlen, de leállásban, pihenő időben törekedjen ennek betartására. Minden esetben tartózkodjanak a bensőséges üdvözlési formáktól úgy mint ölelés, puszi, kézfogás.

- SZÓLJON! Ha rosszul érzi magát, kérjük, értesítse a közvetlen kapcsolattartóját és inkább maradjon otthon! Betegen senki nem jelenhet meg az élő adáson, illetve egyéb felvételeken! Bármilyen, megfázásra utaló tünet esetén (kiváltkép láz, köhögés, izomfájdalom) azonnal értesítse a háziorvosát!

MEGELŐZÉS! Most még nagyobb szükség van az elővigyázatosságra és az óvatosságra! Saját maguk, családtagjaik egészségének, valamint a produkció érdekeinek védelmében nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy az előttünk álló időszakban tartózkodjon a nagyobb – akár családi – összejövetelektől, buliktól, rendezvényektől! A napjainkban egyre emelkedő esetszámok bizonyítottan ilyen összejövetelek eredményei. Ha elkerülhetetlen egy-egy megjelenés, akkor tartsák be a védekezés hármas szabályát, nevezetesen kerüljék az ölelkezést, puszit, kézfogást, viseljetek maszkot és rendszeresen fertőtlenítsék a kezüket! Ezekkel az egyszerű lépésekkel valósan 90% fölött csökkenthető a megfertőződés esélye.

Köszönjük az együttműködését!

Paprika Studios Kft.