Hírek

Egy a természettel Világkiállítás

BELÉPÉSI SZABÁLYOK

01 júl

BELÉPÉSI SZABÁLYOK a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényeinek résztvevői számára

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területére a látogató saját felelősségére lép be. A jelenleg hatályos kormányrendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként magyar védettségi igazolvánnyal vagy applikációval, valamint a magyar állam által elfogadott külföldi védettségi igazolással, illetve két napnál nem régebbi negatív PCR-teszt felmutatásával lehet belépni! A 18 év alatti fiatal csak védettségi igazolvánnyal vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérővel léphet be.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ által szervezett rendezvényre nem léphet be, aki

- „koronavírus-betegség 2019” (COVID-19) megbetegedésben szenved

- a COVID-19 megbetegedés tüneteit tapasztalja magán

– így különösen köhögés, láz, nehézlégzés, hirtelen kezdetű szaglásvesztés, ízérzés hiánya vagy ízérzés zavara

- illetve tapasztal magán olyan tüneteket, melyek mások egészségét veszélyeztethetik

- a tervezett belépést megelőző 14 napban olyan országban járt, amely az országos tisztifőorvos által közzétett aktuális lista alapján új koronavírus fertőzéssel érintett területnek minősül

- a tervezett belépést megelőző 14 napban szoros kapcsolatban volt igazoltan vagy valószínűsíthetően COVID-19 fertőzött személlyel - bármilyen okból otthoni vagy hatósági karantén alatt áll.

Látogató tudomásul veszi, hogy amennyiben a fenti feltételek bármelyike fennáll, akkor nem léphet be a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területére. Látogató tudomásul veszi, hogy a beléptetés során a fogadócsarnokokban kihelyezett hőkamerán és fertőtlenítő kapun át kell haladnia, és zárt térben maszkot kell viselnie.

A Hungexpo Zrt. megtagadhatja a belépést, amennyiben a belépni szándékozó látogató a Covid-19 tüneteit (köhögés, nehézlégzés) produkálja vagy amennyiben a hőkamera azt mutatja ki, hogy a látogató lázas.

A belépés megtagadása esetén a látogató részére a már megvásárolt jegy ára a helyszínen készpénzben visszafizetésre kerül.

Ajánlások látogatók részére

• Végezzék el a regisztrációs folyamatot, illetve a jegyvásárlást előzetesen online felületeinken és nyomtassák ki a belépőjüket előzetesen otthon.

• Használják az előzetes tárgyalásegyeztető rendszert a kiállítókkal.

• Tartsák be a higiéniai és egészségügyi rendelkezéseket. Részletesebb információk a Vásárközpontban alkalmazott szabályokról itt.

A helyszínen jegyet vásárló látogató a jegyvásárlással/regisztrációval elfogadja a jelen szabályzatot is.