Hírek

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – MTV EMA 2021 BUDAPEST BELÉPŐJEGY

11 okt

1. Kapunyitás: 18:30 (közép-európai idő szerint). A 20:30 után érkező vendégeket nem áll módunkban beengedni. A vendégek beengedése az MTV és a helyszín kizárólagos joga. A helyszín elhagyását követően nem lehetséges az újbóli belépés.

2. Kizárólag az Eventim által kibocsátott jegyek tekinthetők érvényesnek. A belépőjegyek nem átruházhatók, és nem lehet őket elcserélni, átadni vagy értékesíteni harmadik félnek. Módosított, sérült vagy hamisítás gyanúját felvető jegy esetén az MTV megtagadhatja az érintett személy beléptetését a helyszínre.

3. A 16 évnél fiatalabb vendégek csak akkor engedhetők be, ha elkíséri őket egy legalább 18 évet betöltött szülő vagy gyám. 16 évnél fiatalabb személy nem tartózkodhat a küzdőtéren. Vendégeinktől kérhetjük életkoruk igazolását. A beléptetéskor ellenőrizhetjük a személyazonosságát (a jegytulajdonost érvényes útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány felmutatására kérhetjük).

4. A helyszínre történő beléptetés keretében minden vendégünk köteles bemutatni a magyar védettségi igazolványát vagy az oltási vagy gyógyultsági uniós digitális Covidigazolványát.

5. Minden résztvevő köteles betartani az érvényben lévő Covid biztonsági szabályokat, beleértve a maszkviselési kötelezettséget is.

6. Tilos behozni az esemény helyszínére az alábbi tárgyakat: Nem lehet Önnél ital tárolására alkalmas tárgy, üvegből készült tárgy (beleértve a parfümös üveget), iPad (vagy hasonló méretű és jellegű elektronikus eszköz), szelfibot, zászló vagy zászlórúd, kis vagy nagy méretű esernyő, lézer toll, alkohol, kábítószer, hallucinogén, stimuláns vagy hasonló szer, fegyver vagy bármilyen más veszélyes tárgy, kamera vagy más hang/videó rögzítésére alkalmas eszköz, drón, fáklya vagy tűzijáték, A4-es méretnél (210 x 297 mm) nagyobb táska, hátizsák, bőrönd vagy más hasonló nagy tárgy. Étel kizárólag abban az esetben hozható be a helyszínre, ha azt a biztonsági szolgálat személyes vagy egészségügyi okból engedélyezte. Megtagadhatjuk a belépést, ha Önnél a fenti tárgyak bármelyikét megtaláljuk. A helyszínre történő beléptetéskor ellenőrizhetjük ruházatát és csomagját.

7. A helyszínen tilos okostelefont bevinni a küzdőtérre, és minden itt tartózkodó vendégünk köteles az okostelefonját a Yondr által biztosított lezárt tasakban elhelyezni.

8. Az esemény keretében stroboszkóp, pirotechnikai eszközök, lézer és füstgép használatára is sor kerülhet.

9. Az esemény támogatója, a helyszín vezetése és az Eventim a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben kizárja a felelősségét a személyes tulajdonért, valamint a jegytulajdonosok és vendégeik által az eseménnyel összefüggésben elszenvedett (közvetlen vagy közvetett) veszteségekért.

10.Az eseményről videó-, hangfelvétel és fényképek készülnek az MTV részéről vagy megbízásából. Ön beleegyezik abba, hogy az eseményen készült videó- és hangfelvételen, illetve fényképeken szerepeljen a közönség soraiban, valamint hozzájárul, hogy ezek későbbi kereskedelmi célú vetítésében, közzétételében vagy más formában történő terjesztésében feltüntessük bármilyen médiumban világszerte, időbeli korlátozás és bármilyen fizetség nélkül.