Hírek

ASZF.

2021 WORLD STAGE BUDAPEST – BELÉPŐJEGYRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

11 okt

1. Kapunyitás: 16:30 (közép-európai idő szerint). A 20:00 után érkező vendégeket nem áll módunkban beengedni. Az MTV és a helyszín fenntartja a vendégek beléptetésének kizárólagos jogát. A helyszín elhagyását követően az újbóli belépés nem lehetséges.

2. Kizárólag az Eventim által kibocsátott jegyek tekinthetők érvényesnek. A belépőjegyek át nem ruházhatók, és nem lehet őket elcserélni, vagy harmadik félnek átadni vagy értékesíteni. Módosított, sérült vagy hamisítás gyanúját felvető jegy esetén az MTV megtagadhatja az érintett személy belépését a helyszínre.

3. 14 éven aluli személyek nem léphetnek be a helyszínre. A 16 évnél fiatalabb vendégek csak egy legalább 18 évet betöltött szülő vagy gondviselő kíséretében engedhetők be. Vendégeinktől kérhetjük életkoruk igazolását. A beléptetéskor ellenőrizhetjük a vendégek személyazonosságát (a jegytulajdonost érvényes útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány felmutatására kérhetjük).

4. A helyszínre történő beléptetés keretében minden vendégünk köteles bemutatni a magyar védettségi igazolványát vagy az oltási vagy gyógyultsági uniós digitális Covid-igazolványát.

5. Minden résztvevő köteles betartani a COVID megelőzésére vonatkozó hatályos biztonsági szabályokat, beleértve az esetleges maszkviselési kötelezettséget is.

6. Tilos behozni az esemény helyszínére az alábbi tárgyakat: Nem lehet Önnél ital tárolására alkalmas, újrafelhasználható tárgy, üvegből készült tárgy (beleértve a parfümös üveget), iPad (vagy hasonló méretű és jellegű elektronikus eszköz), szelfibot, zászló vagy zászlórúd, kis vagy nagyméretű esernyő, lézer toll, alkohol, kábítószer, hallucinogén, stimuláns vagy hasonló szer, fegyver vagy bármilyen más veszélyes tárgy, kamera vagy más hang/videó rögzítésére alkalmas eszköz, drón, fáklya vagy tűzijáték, A4-es méretnél (210 x 297 mm) nagyobb táska, hátizsák, bőrönd vagy más hasonló nagy tárgy. Étel kizárólag abban az esetben hozható be a helyszínre, ha azt a biztonsági szolgálat személyes vagy egészségügyi okból engedélyezte. Víz vagy üdítőital behozható a helyszín területére eldobható műanyag palackban 0,5 literes vagy kisebb mennyiségben, azonban a Szervező fenntartja a jogot, hogy szükség esetén eltávolítsa a kupakot belépéskor. Megtagadhatjuk a belépést, ha Önnél a fenti tárgyak bármelyikét megtaláljuk. A helyszínre történő beléptetéskor ellenőrizhetjük ruházatát és csomagját.

7. Az esemény keretében stroboszkóp, pirotechnikai eszközök, lézer és füstgép használatára is sor kerülhet.

8. Az esemény támogatója, a helyszín vezetése és az Eventim a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben kizárja a felelősségét a személyes tulajdonért, valamint a jegytulajdonosok és vendégeik által az eseménnyel összefüggésben elszenvedett (közvetlen vagy közvetett) veszteségekért.

9. Az eseményről videó-, hangfelvétel és fényképek készülnek az MTV részéről vagy megbízásából. Ön beleegyezik abba, hogy az eseményen készült videó- és hangfelvételen, illetve fényképeken szerepeljen a közönség soraiban, valamint hozzájárul, hogy ezek későbbi kereskedelmi célú vetítésében, közzétételében vagy más formában történő terjesztésében feltüntessük bármilyen médiumban világszerte, időbeli korlátozás és bármilyen fizetség nélkül.