Hírek

Belépőjegyre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

MTV EMA BUDAPEST, 2021. NOVEMBER 14.

01 okt

1. A rendezvény szervezője

a. Az alábbi Általános Szerződési Feltételek a Papp László Budapest Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.) 2021. november 14-én megrendezésre kerülő MTV EMA (a továbbiakban: „Esemény”) jegyértékesítésére vonatkoznak.

b. Az Esemény jegyértékesítését a TEX Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., 1. emelet 1. ajtó; cégjegyzékszám: Cg. 01-09-877903; a továbbiakban: „Eventim”) bonyolítja az Angliában és Walesben bejegyzett Viacom International Media Networks U.K. Limited elnevezésű vállalkozás (cégjegyzékszám: 10344647; székhely: 17-29 Hawley Crescent, London, Egyesült Királyság, NW1 8TT; a továbbiakban: „MTV”) megbízásából. A jegyvásárlás Eventim felületén történő végrehajtásával a belépőjegy(ek) kiállításra kerül(nek) az MTV nevében.

c. Minden jegyvásárlás az Eventim általános szerződési feltételeinek és a helyszín általános szerződési feltételeinek hatálya alá esik, valamint irányadók rá az MTV saját szerződési feltételei az Eseményre történő belépéssel összefüggésben. Az egyes feltételek közötti bárminemű ellentmondás esetén a jelen általános szerződési feltételek az irányadók.

2. Jogosultság és hatály

a. A jegyértékesítés 2021. október 28. 12:00 (CEST) órától indul, és addig tart, amíg az értékesítésre szánt jegyek elfogynak. Az MTV további belépőjegyeket hozhat forgalomba 2021. november 13-ig az elérhetőség függvényében és saját megítélése szerint.

b. Az MTV, az Eventim és a Papp László Budapest Sportaréna – illetve ezek leány- és társvállalatainak – munkavállalói és vállalkozói (valamint családtagjaik) nem vásárolhatnak belépőjegyet az Eseményre.

c. Ön (mint jegytulajdonos) legfeljebb négy (4) belépőjegyet vásárolhat kizárólag az Eventim felületén: egyet (1) saját részre és hármat (3) a vendégei számára.

d. Ahhoz, hogy a jegyeket megvásárolhassa az Eventim felületén, el kell fogadnia a jelen Általános Szerződési Feltételeket és az Eventim Adatvédelmi Szabályzatát.

e. A belépőjegyeket e-jegy formájában kapja meg, melyeket otthon kinyomtathat, vagy a mobiltelefonján is felmutathat majd a helyszínen. A beléptetéskor ellenőrizhetjük a jegytulajdonos személyazonosságát (a jegytulajdonost érvényes útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány felmutatására kérhetjük). Kizárólag az MTV hivatalos jegyértékesítési partnere, az Eventim által kibocsátott jegyek tekinthetők érvényesnek. Az egyéb módon beszerzett jegyek érvénytelenek. A belépőjegyek nem átruházhatók, és nem lehet őket elcserélni, átadni vagy értékesíteni harmadik félnek.

3. Belépés az Eseményre

a. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben akadálymentes ülőhelyre vagy kerekesszék beállására alkalmas helyre van szüksége, az ilyen jellegű kérések (i) a helyszín kapacitásainak és/vagy az erre vonatkozó 2 szabályok függvényében teljesíthetők, valamint (ii) az érintett vendégnek minden esetben be kell mutatnia a mozgáskorlátozott igazolványát vagy egy azzal egyenértékű hivatalos igazoló dokumentumot.

b. Kapunyitás: 18:30 (közép-európai idő szerint). Minden résztvevőnek pontosan kell érkeznie a helyszínre. A 20:30 után érkező vendégeket nem áll módunkban beengedni.

c. A helyszínre történő beléptetés keretében minden vendégünk köteles bemutatni a magyar védettségi igazolványát vagy az oltási vagy gyógyultsági uniós digitális Covid-igazolványát.

d. Minden résztvevő köteles betartani az érvényben lévő Covid biztonsági szabályokat, beleértve a maszkviselési kötelezettséget is.

e. Az ülőhelyre szóló jeggyel rendelkezők automatikusan a legjobb elérhető ülőhelyet kapják meg. Az ülőhelyre jogosult jegytulajdonosok sajnos nem választhatják meg a széküket.

f. A helyszínen nem lehet Önnél ital tárolására alkalmas tárgy, üvegből készült tárgy (beleértve a parfümös üveget), iPad (vagy hasonló méretű és jellegű elektronikus eszköz), szelfibot, zászló vagy zászlórúd, kis vagy nagy méretű esernyő, lézer toll, alkohol, kábítószer, hallucinogén, stimuláns vagy hasonló szer, fegyver vagy bármilyen más veszélyes tárgy, kamera vagy más hang/videó rögzítésére alkalmas eszköz, drón, illetve fáklya vagy tüzijáték. Étel kizárólag abban az esetben hozható be a helyszínre, ha azt az MTV biztonsági szolgálata személyes vagy egészségügyi okból engedélyezte. Megtagadhatjuk Öntől a belépés lehetőségét, amennyiben a fenti tárgyak bármelyikét magával hozza.

g. A 16 évnél fiatalabb jegytulajdonosok csak akkor engedhetők be, ha elkíséri őket egy legalább 18 évet betöltött szülő vagy gyám. Kizárólag a legalább 16. évüket betöltött vendégek tartózkodhatnak a küzdőtéren. Szükség lehet az életkor igazolására: amennyiben az MTV vagy a helyszín vezetése életkor igazolására alkalmas személyazonosító okmány bemutatását kéri, kizárólag érvényes fényképes igazolvány – útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány – fogadható el.

h. Az MTV és a helyszín vezetése megtagadhatja a belépést, illetve eltávolíthatja a helyszínről azt a személyt, aki nem megfelelő módon viselkedik, vagy láthatóan alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság jeleit mutatja. A beléptetés jogát fenntartják a szervezők.

i. Nem engedhető be az a vendég, aki kérésre nem tud felmutatni érvényes belépőjegyet, és/vagy érvényes személyazonosító okmányt, és/vagy magyar védettségi igazolványt vagy a teljes beoltottságot igazoló dokumentumot.

j. A helyszín elhagyását követően nem lehetséges az újbóli belépés.

k. Az eseményről videó-, hangfelvétel és fényképek készülnek az MTV részéről vagy megbízásából. Ön beleegyezik abba, hogy az eseményen készült videó- és hangfelvételen, illetve fényképeken szerepeljen a közönség soraiban, valamint hozzájárul, hogy ezek későbbi kereskedelmi célú vetítésében, közzétételében vagy más formában történő terjesztésében feltüntessük bármilyen médiumban világszerte, időbeli korlátozás és bármilyen fizetség nélkül.

l. Ön kijelenti, hogy teljes körűen együttműködik az MTV képviselőivel, valamint vállalja az Eseményhez kapcsolódó utasítások és szabályok maradéktalan betartását (beleértve az Ön helyszínen elfoglalt helyének megváltoztatását a közönségen belül, amennyiben az MTV szükségesnek tartja).

m. A közönség biztonságát szem előtt tartva, az MTV és/vagy a helyszín vezetése biztonsági ellenőrzést tarthat mielőtt Ön megérkezik a helyszínre, valamint az Esemény teljes ideje alatt bármikor. Ennek keretében megkérhetjük Önt, hogy fáradjon át egy fémdetektoros kapun, és/vagy ellenőrizhetjük táskája és/vagy más kiegészítőjének tartalmát, és/vagy minden egyéb tárgyat, ami Önnél van. A helyszín nem biztosít ruhatárat. Nem hozhat magával A4-es méretnél (210 x 297 mm) nagyobb táskát, hátizsákot, bőröndöt vagy más hasonló nagy tárgyat. Az ilyen tárggyal érkező vendégek nem léphetnek be.

n. Az Eseményhez kapcsolódó tevékenységek nem korlátozódnak a fő színpadi részre, hanem a helyszín bármelyik pontján előfordulhatnak. o. Előfordulhat, hogy a nézőtér bizonyos részein nem lesz teljes rálátás a színpadra.

p. A fényképezőgépek, videókamerák és más típusú hang-, kép- vagy audiovizuális rögzítésra alkalmas eszközök használata szigorúan tilos az Esemény egész ideje alatt (beleértve az okostelefonok e célból történő használatát).

q. A helyszínen tilos okostelefont bevinni a küzdőtérre, és minden itt tartózkodó vendégünk köteles az okostelefonját a Yondr által biztosított lezárt tasakban elhelyezni.

r. Az MTV és támogatói nem vállalnak felelősséget a helyszínen vagy annak közelében elveszett, ellopott vagy megsérült értéktárgyakért.

s. Nem hozható be a helyszínre semmilyen politikai vagy rasszista jellegű zászló, embléma, ruhadarab vagy más tárgy, valamint a gyűlöletbeszédet bármilyen formában megjelenítő, népszerűsítő tárgy.

t. Nem viselhető sportmez, például rugby- vagy futballcsapat meze. u. Az MTV és a helyszín vezetése a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben kizárja a felelősségét a jegytulajdonosok és vendégeik által az Eseménnyel összefüggésben elszenvedett (közvetlen vagy közvetett) veszteségekért.

v. Az esemény keretében stroboszkóp, pirotechnikai eszközök, lézer és füstgép használatára is sor kerülhet.

w. A törvény tiltja és bünteti a hamisított jegyek és nem hivatalos ajándéktárgyak előállítását, forgalmazását és értékesítését.

4. Ügyfélszolgálat

a. Az Eseménnyel kapcsolatos bármilyen esetleges változásról tájékoztatjuk a vásárlókat az MTV közösségimédia-felületein, az MTV jegyértékesítési partnerén, az Eventimen keresztül, valamint a jegytulajdonosok által megadott e-mail címeken (ezeket az Eventim kezeli az Eseménnyel összefüggésben).

b. Amennyiben az Esemény lemondásra kerül az MTV-n kívül álló bármilyen okból, az MTV-t semmilyen felelősség nem terheli. Ebben az esetben a belépőjegyek ára visszatérítésre kerül a jegytulajdonosok részére.

c. Amennyiben kérdése merül fel a jelen Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon az Eventim ügyfélszolgálati csapatához a következő e-mail címen: info@tex.hu.