Hírek

Belépőjegyre vonatkozó általános szerződési feltételek

MTV WORLD STAGE BUDAPEST, HŐSÖK TERE, 2021. NOVEMBER 13.

21 okt.

1. A rendezvény szervezője

a. Az alábbi általános szerződési feltételek a 2021. november 13-án a Hősök terén (Magyarország, 1146 Budapest) megrendezésre kerülő MTV World Stage (a továbbiakban: „Esemény”) jegyértékesítésére vonatkoznak.

b. Az Esemény jegyértékesítését a TEX Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., 1. emelet 1. ajtó; cégjegyzékszám: Cg. 01-09-877903; (a továbbiakban: „Eventim”) bonyolítja a Viacom International Media Networks U.K. Limited Angliában és Walesben bejegyzett vállalkozás (cégjegyzékszám: 10344647; székhely: 17-29 Hawley Crescent, London, Egyesült Királyság, NW1 8TT; a továbbiakban: „MTV”) megbízásából. Amikor az Eventim felületén Ön megvásárolja a belépőjegyét, akkor azokat az MTV megbízásából adják el Önnek (a jegytulajdonosnak).

c. Minden jegyvásárlás az Eventim általános szerződési feltételeinek és a helyszín általános szerződési feltételeinek hatálya alá esik, valamint irányadók rá az MTV saját szerződési feltételei az Eseményre történő beléptetéssel összefüggésben. Amennyiben az egyes feltételek közötti bárminemű ellentmondás mutatkozik, a jelen általános szerződési feltételeket kell irányadónak tekinteni.

2. Jogosultság és hatály

a. A jegyértékesítés 2021. November 2, 12:00 órától (közép-európai idő szerint) indul, és az értékesítésre szánt jegyek elfogyásáig tart. 2021. november 12-ig az elérhetőség függvényében és saját megítélése szerint az MTV további belépőjegyeket hozhat forgalomba.

b. Minden belépőjegy all inclusive ára tíz euró (10 EUR) / 3 590 Ft.

c. Az MTV és az Eventim munkavállalói és alvállalkozói (valamint családtagjaik) nem vásárolhatnak belépőjegyet.

d. Ön (mint jegytulajdonos) legfeljebb négy (4) belépőjegyet vásárolhat, és kizárólag az Eventim felületén: egyet (1) saját részre és hármat (3) a vendégei számára.

e. Ahhoz, hogy a jegyeket az Eventim felületén megvásárolhassa, el kell fogadnia a jelen általános szerződési feltételeket és az Eventim adatvédelmi szabályzatát.

f. A belépőjegyeket e-jegy formájában értékesítjük, melyeket kinyomtathat, vagy a mobiltelefonján is felmutathat a helyszínen. A beléptetéskor ellenőrizhetjük a jegytulajdonos személyazonosságát (a jegytulajdonost érvényes útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány felmutatására kérhetjük). Kizárólag az MTV hivatalos jegyértékesítési partnere, az Eventim által kibocsátott jegyek tekinthetők érvényesnek. Az egyéb módon beszerzett jegyek érvénytelenek. A belépőjegyek át nem ruházhatók, és nem lehet őket elcserélni, vagy harmadik félnek átadni vagy értékesíteni.

3. Belépés az Eseményre

a. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben kerekesszék beállására alkalmas akadálymentes helyre van szüksége, az ilyen jellegű kérések (i) a helyszín kapacitásainak és/vagy az erre vonatkozó szabályok függvényében teljesíthetők, valamint (ii) az érintett vendégnek minden esetben be kell mutatnia a mozgáskorlátozott igazolványát vagy egy azzal egyenértékű hivatalos igazoló dokumentumot.

b. Kapunyitás: 16:30 (közép-európai idő szerint). Minden résztvevőnek pontosan kell érkeznie a helyszínre. A 20:00 (közép-európai idő szerint) után érkező vendégeket nem áll módunkban beengedni.

c. A helyszínre történő beléptetés keretében minden vendégünk köteles bemutatni a magyar védettségi igazolványát vagy az oltási vagy gyógyultsági uniós digitális Covid-igazolványát.

d. Minden résztvevő köteles betartani a COVID megelőzésére vonatkozó hatályos biztonsági szabályokat, beleértve az esetleges maszkviselési kötelezettséget is.

e. Nem lehet Önnél ital tárolására alkalmas, újrafelhasználható tárgy, üvegből készült tárgy (beleértve a parfümös üveget), iPad (vagy hasonló méretű és jellegű elektronikus eszköz), szelfibot, zászló vagy zászlórúd, kis vagy nagyméretű esernyő, lézer toll, alkohol, kábítószer, hallucinogén, stimuláns vagy hasonló szer, fegyver vagy bármilyen más veszélyes tárgy, kamera vagy más hang/videó rögzítésére alkalmas eszköz, drón, fáklya vagy tűzijáték. Étel abban az esetben hozható be a helyszínre, ha azt az MTV biztonsági szolgálata személyes vagy egészségügyi okból engedélyezte. Víz vagy üdítőital behozható a helyszín területére eldobható műanyag palackban 0,5 literes vagy kisebb mennyiségben, azonban a Szervező fenntartja a jogot, hogy szükség esetén eltávolítsa a kupakot belépéskor. Megtagadhatjuk a belépést, ha Önnél a fenti tárgyak bármelyikét megtaláljuk. A helyszínre történő beléptetéskor ellenőrizhetjük ruházatát és csomagját.

f. 14 évnél fiatalabb személyek nem tartózkodhatnak a helyszínen. A 16 évnél fiatalabb jegytulajdonosok csak egy legalább 18 évet betöltött szülő vagy gondviselő kíséretében engedhetők be. Vendégeinktől kérhetjük az életkoruk igazolását: amennyiben az MTV vagy a helyszín vezetése életkor igazolására alkalmas személyazonosító okmány bemutatását kéri, kizárólag érvényes fényképes igazolvány – útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány – fogadható el.

g. Az MTV és a helyszín vezetése megtagadhatja a belépést, illetve eltávolíthatja a helyszínről azt a személyt, aki nem megfelelő módon viselkedik, vagy láthatóan alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság jeleit mutatja. A szervezők fenntartják a beléptetés jogát.

h. Nem engedhető be az a vendég, aki kérésre nem tudja felmutatni az érvényes belépőjegyét, és/vagy az érvényes személyazonosító okmányát, és/vagy a magyar védettségi igazolványát vagy a teljes beoltottságát igazoló dokumentumát. i. A helyszín elhagyását követően az újbóli belépés nem lehetséges.

j. Az eseményről videó-, hangfelvétel és fényképek készülnek az MTV részéről vagy megbízásából. Ön beleegyezik abba, hogy az eseményen készült videó- és hangfelvételen, illetve fényképeken szerepeljen a közönség soraiban, valamint hozzájárul, hogy ezek későbbi kereskedelmi célú vetítésében, közzétételében vagy más formában történő terjesztésében feltüntessük bármilyen médiumban világszerte, időbeli korlátozás és bármilyen fizetség nélkül.

k. Ön kijelenti, hogy teljes körűen együttműködik az MTV képviselőivel, valamint vállalja az Eseményhez kapcsolódó utasítások és szabályok maradéktalan betartását (beleértve az Ön helyszínen elfoglalt helyének megváltoztatását a közönségen belül, amennyiben az MTV azt szükségesnek tartja).

l. A közönség biztonságát szem előtt tartva, az MTV és/vagy a helyszín vezetése biztonsági ellenőrzést tarthat, mielőtt Ön belép a helyszínre, valamint az Esemény teljes ideje alatt bármikor. Ennek keretében megkérhetjük Önt, hogy fáradjon át egy fémdetektoros kapun, és/vagy ellenőrizhetjük táskája és/vagy más kiegészítőjének tartalmát, és/vagy minden egyéb tárgyat, ami Önnél van. A helyszín nem biztosít ruhatárat. A helyszínre nem vihető be A4-es méretnél (210 x 297 mm) nagyobb táska, hátizsák, bőrönd vagy más hasonlóan nagy tárgy. Az ilyen tárggyal érkező vendégek nem léphetnek be.

m. Az Eseményhez kapcsolódó tevékenységek nem korlátozódnak a fő színpadi részre, hanem a helyszín bármelyik pontján előfordulhatnak.

n. Előfordulhat, hogy a nézőtér bizonyos részein a közönségnek nem lesz teljes rálátása a színpadra.

o. A fényképezőgépek, videókamerák és más típusú hang-, kép- vagy audiovizuális rögzítésre alkalmas eszközök használata szigorúan tilos az Esemény egész ideje alatt.

p. Az MTV, annak támogatói és a helyszín nem vállalnak felelősséget a helyszínen vagy annak közelében elveszett, ellopott vagy megsérült értéktárgyakért.

q. Nem hozható be a helyszínre semmilyen politikai vagy rasszista jellegű zászló, embléma, ruhadarab vagy más tárgy, valamint a gyűlöletbeszédet bármilyen formában megjelenítő, népszerűsítő tárgy.

r. Tilos a sportmez, például rugby- vagy futballcsapat mezének viselése.

s. Az MTV és a helyszín vezetése a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben kizárja a felelősségét a jegytulajdonosok és vendégeik által az Eseménnyel összefüggésben elszenvedett (közvetlen vagy közvetett) veszteségekért.

t. Az esemény keretében stroboszkóp, pirotechnikai eszközök, lézer és füstgép használatára is sor kerülhet.

u. A törvény tiltja és bünteti a hamisított jegyek és a nem hivatalos ajándéktárgyak előállítását, forgalmazását és értékesítését.

4. Ügyfélszolgálat

a. Az Eseménnyel kapcsolatos bármilyen esetleges változásról az MTV közösségimédia-felületein, az MTV jegyértékesítési partnerén, az Eventimen keresztül, valamint a jegytulajdonosok által megadott e-mail címeken (ezeket az Eventim kezeli az Eseménnyel összefüggésben) tájékoztatjuk a vásárlókat.

b. Az MTV-t semmilyen felelősség nem terheli, amennyiben az Esemény az MTV-n kívül álló bármilyen okból elmarad. Ebben az esetben a jegytulajdonosok visszakapják a belépőjegyek árát.

c. Amennyiben kérdése merül fel a jelen általános szerződési feltételek kapcsán, kérjük, forduljon az Eventim ügyfélszolgálatához a következő e-mail-címen: info@tex.hu