Hírek

HAVASI Symphonic Aréna Show 2021 - FONTOS INFORMÁCIÓ

08 dec

Az idei HAVASI Symphonic Aréna Show a meghirdetett időpontokban, azaz 2021. december 18-án, szombaton, 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. A műsor változatlan.


A belépés feltételeire Magyarország Kormányának a rendezvények időpontjában hatályos járványügyi szabályai vonatkoznak. Kérjük, tanulmányozza ezeket a koronavirus.gov.hu oldalon!


A Miniszterelnökségtől kapott állásfoglalás alapján a Budapest Arénában szervezett koncertjeinkre 18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!


Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel.


A járványhelyzet miatt tavaly elmaradt előadásokra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az idei koncertekre, a korábban kiválasztott ülőhelyekre. Ezzel a jegyvásárlónak további teendője nincs.


A korábban megvásárolt koncertjegyek visszatérítésének feltételeit a koncertek kizárólagos jegyértékesítő partnere, a TEX Hungary Kft. általános szolgáltatási feltételei, Magyarország Kormányának rendeletei és a vonatkozó európai uniós irányelvek szabályozzák. Ha Ön jogszabályváltozás miatt nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, a jogszabályi feltételeknek nem felel meg, de a rendezvény nem marad el, a jegyár visszatérítésére nincs lehetőség. Ilyen körülménynek minősül a védettségi igazolvány hiánya is.


Azon jegyvásárlók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és emiatt az idén nem léphetnek be a koncert helyszínére, jegyutalványt igényelhetnek, amelyet egy későbbi HAVASI Symphonic Aréna koncerten tudnak beváltani.


Jegyutalvány 2021. december 15-ig igényelhető az info@tex.hu e-mail címre elküldött elektronikus levélben.


A levélnek tartalmaznia kell a jegyvásárló nevét, a megvásárolt jegyeknek a vonalkód alatti számsorait, a jegyen feltüntetett szektort, sort és széket, valamint online vásárlás esetén a vásárlási vagy rendelési azonosítót és azt az e-mail címet, amelyre a jegyvásárlás visszaigazolása történt.


A jegyutalvány igénylőjének a folyamat során írásos nyilatkozatot kell tennie arról, hogy nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal.


Az igénylés során e-mailben megjelölt jegyek automatikusan elveszítik érvényességüket a 2021. december 18-i koncertekre, azokkal az idén már nem lehet belépni a Budapest Arénába.


A TEX Hungary Kft. a jegyutalványokat 30 napon belül e-mailben küldi ki a megjelölt e-mail címre.


A jegyutalványt a 2022-ben és 2023-ban esedékes, Budapesten megrendezésre kerülő HAVASI Symphonic Aréna koncertekre lehet beváltani a korábban megvásárolt jegyekkel azonos darabszámú és kategóriájú jegyekre.


A helyszínen a gyorsabb beléptetés érdekében kérjük készítse elő védettségi igazolványát, valamint személyi igazolványát vagy útlevelét és a belépőjegyét! Védettségét igazolhatja az EESZT applikációban jelzett, a koronavírus elleni oltottságra vonatkozó adatok és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes bemutatásával is.


Javasoljuk, hogy a szokásosnál korábban induljon el, és számoljon azzal, hogy a koncert előtt a Budapest Sportaréna környékén torlódás és a megszokottnál nehezebb parkolás várható. A kapuk 90 perccel a koncert kezdete előtt nyitnak.


Köszönjük megértésüket!