Hírek

RAMMSTEIN GYIK

GYIK/INFORMÁCIÓK A 2023.07.11-ÉN A PUSKÁS ARÉNÁBAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ RAMMSTEIN KONCERT JEGYÉRTÉKESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

05 szept.


• MIKOR VEHETEM MEG A JEGYET?

A jegyértékesítés 2022.09.08-án csütörtökön 10:00-kor kezdődik a www.cts.eventim.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A hivatalos rajongói klubtagok számára dedikált „LIFAD” elővásárlási lehetőség kizárólag a www.cts.eventim.hu oldalon történik.

Minden más jegyértékesítő, aki Rammstein jegyeket kínál értékesítésre nem hivatalos jegyforgalmazó.

A nem hivatalos jegyforgalmazónál vásárolt Rammstein jegyek nem jogosítanak belépésre.

A teljeskörű jegyértékesítésben az EVENTIM és az FUNCODE az esemény hivatalos jegyforgalmazója.

o A Rammstein rajongói klub (LIFAD) tagjainak lehetősége van exkluzív elővételben jegyet vásárolni 2022.09.06-án, kedden 10:00-tól, 2022.09.07-én, szerdán 10:00-ig. Ezen időszakon belül is lehetséges lesz regisztrálni a LIFAD tagságra és a rajongói elővételre.

o Mivel a LIFAD jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért nem garantálható, hogy minden LIFAD tag a rajongó elővételben jegyhez fog jutni.

o A LIFAD elővétel során vásárlónként és rendelésenként legfeljebb 2 jegyet lehet vásárolni.

• Hol vásárolhatok jegyet?

A jegyértékesítés kizárólag a www.cts.eventim.hu és a  www.funcode.hu oldalon történik. Minden más jegyértékesítő, aki Rammstein jegyeket kínál eladásra, nem hivatalos kereskedő. A nem hivatalos kereskedőknél vásárolt Rammstein jegyek nem jogosítanak belépésre.

• Hány jegyet vásárolhatok?

Vásárlási tranzakciónként és vásárlónként maximum 4 jegy vásárolható. A jegyek kereskedelmi célú tovább értékesítése, valamint a jegyek magáncélú, túlárazott áron történő tovább értékesítése tilos! Ha a vásárló megsérti a szervező által meghatározott, itt említett speciális feltételeket, vagy kísérletet tesz annak kijátszására (pl. a viszonteladás tilalmának megsértése, a jegylimit megkerülésének kísérlete több felhasználói profil regisztrációjával és használatával, stb.), a megrendelés törlésre kerülhet.

• Szeretnénk nagyobb csoportként, (4 főnél többen) együtt elmenni a koncertre. Hogyan lehetséges ez?

 A csoport több tagjának kell külön rendelést leadnia.

• Hogyan fizethetek?

Minden lehetséges fizetési mód megtalálható a www.cts.eventim.hu oldalon.


• Hogyan fogom megkapni a jegyeket?

A jegyeket a fizetés sikeres beérkezése és az adatok ellenőrzése után futárszolgálattal, vagy print@home formájában küldjük el. Amint ez az ellenőrzés befejeződött és a jegyeket elküldtük, e-mailben automatikus visszaigazolást kap a szállításról.

• Hogyan vásárolhatok kerekesszékes jegyet?

Kerekesszékes jegyekért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@tex.hu címen.

• Vásárolhatok jegyeket ajándékba?

A jegyek személyre szólóak, ami azt jelenti, hogy a jegyvásárlás során a vásárlónak meg kell adnia annak a személynek a pontos nevét, aki a jegyet a későbbiekben ténylegesen felhasználja. Ez a név nyomtatásban rákerül magára a belépőjegyre is és természetszerűen eltérhet a vásárló nevétől. Ha tehát ajándékba szeretne jegyet vásárolni azt megteheti, csak arra ügyeljen, hogy ebben az esetben a megajándékozott neve kerüljön a jegyre! A belépéskor a jegy felmutatójától személyazonosításra alkalmas igazolványt fognak kérni, és az abban feltüntetett névnek, valamint a belépőjegyen szereplő névnek meg kell egyeznie. Amennyiben a két név nem egyezik, a belépés a jegy felmutatójától megtagadható.

• Mit jelent a megszemélyesítés?

A megszemélyesítés azt jelenti, hogy minden megvásárolt belépőjegy a tényleges jövőbeli felhasználójának számára és csak neki kerül kiállításra, azt csak ő használhatja fel – nagyjából úgy, mint egy repülőjegy esetén. A jegyvásárlás során tehát minden egyes jegyhez kötelezően meg kell adni annak a látogatónak, azaz a belépőjegy felhasználónak a pontos nevét , aki az adott jeggyel majd ténylegesen belép a rendezvényre.

• Miért kell a jegyeket megszemélyesíteni?

A Rammstein Koncertr szóló jegyeket kizárólag névre szólóan értékesítjük. A jegyek megszemélyesítése – együtt egyébként a fent már bemutatott vásárlónkénti 4 jegyes vásárlási korláttal – azt a célt szolgálja, hogy minden rajongónak legyen esélye tisztességes, nem túlzott áron történő jegyvásárlásra.

• Mit kell figyelembe venni vásárláskor?

Kérjük legyen tisztában a kereszt- és vezetékneveivel azoknak, akiknek a jegyeket vásárolja mert ezeket a neveket a vásárlás során kell megadnia.

- Elfogadja az www.cts.eventim.hu általános szerződési feltételeit.

- Elfogadja a szervező, Live Nation Central and Eastern Europe Kft. általános szerződési feltételeit


• Hogyan néznek ki a jegyek?

A Rammstein koncertre külön erre a célra gyártott, saját grafikával ellátott jegyek kerülnek értékesítésre.

• Az én nevem van a jegyen, de nem tudok elmenni.

A későbbiek során lesz lehetőség arra, hogy bizonyos előfeltételek teljesülése mellett, ellenőrzött körülmények között a jegy eredeti vásárlója kérje a jegyforgalmazótól az általa megvásárolt belépőjegyek átszemélyesítését - azaz a jegyen feltüntetett név cseréjét egy másik, általa megadott névre. Az átszemélyesítés pontos menetéről a későbbiekben, 2023. március 1-től kezdődően nyújtunk tájékoztatást, a cts.eventim.hu oldalon.

• Mikor kell megérkeznünk a helyszínre?

A Puskás Arena kapui várhatóan 16:30-kor nyitnak. A forgalom és a beléptetésnél lévő ellenőrzések miatt esetleg hosszabb várakozási idő előfordulhat, kérjük időben érkezzen. A személy- és jegyellenőrzések miatt a szokásosnál hosszabb beengedési időre kell számítani. Megértésüket köszönjük.

• Hogyan fog működni a beléptetés a koncert napján?

A rendezvényre csak azok a személyek léphetnek be, akiknek a teljes neve regisztrálva van a jegyrendszerben, a jegyen is szerepel, és akik fényképes igazolvánnyal tudják magukat igazolni.

Ha a fenti feltételek nem teljesülnek a belépés nem engedélyezett.

A koncert napján információs pontok állnak majd rendelkezésre bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

• Van korhatár?

6 éven aluli gyermekek a rendezvényt nem látogathatják, még akkor sem, ha szülő vagy gondviselő kíséri őket. A 6-14 év közötti gyermekek csak teljes árú belépőjeggyel, felnőtt kíséretében léphetnek be a rendezvényre.

• Az alábbi tárgyakat tilos bevinni a rendezvény területére:

o Bármely A4 méretnél nagyobb táska,

o Cserélhető objektívvel vagy 200 mm-nél nagyobb gyújtótávolsággal rendelkező fényképezőgépek,

o Bármely videókamera

o Go Pro kamerák

o Táblagépek

o Szelfi botok

o Esernyők

o Konzerv dobozok, üvegpalackok, PET-palackok

o 0,25l-nél nagyobb Tetra Pak dobozok

o Ételtartó dobozok

o Üvegek, kulacsok, palackok

o laptopok

o Ajándékok az előadóknak

o Hangrögzítő eszközök

o Egy átlagos okostelefonnál kétszer nagyobb hordozható akkumulátorok (power bank)

o Lézer Pointer

o Zseblámpa, kerékpárlámpa

o A3-as méretnél nagyobb plakátok

o Mindenféle zászlórúd

o Egyéb üveg tárolók (pl. parfüm, dezodor)

o Szórófejes flakonok (pl. dezodor, hajlakk)

o Tűzijáték, különösen csillagszórók

o Bármilyen fegyver (beleértve a lőfegyver, kés, paprikaspray)

o Drónok

o Távcső

o Zajkeltő eszközök

o Egyéb nagy méretű tárgyak (hátizsákok, bőröndök, fotelek, zsámolyok, takarók, rollerek, gördeszkák, ülőpárnák…)

 A szervező, Live Nation Central and Eastern Europe Kft. általános szerződési feltételei a www.livenation.hu oldalon olvashatók.