Hírek

RAMMSTEIN GYIK

GYIK/INFORMÁCIÓK A 2023.07.11-ÉN A PUSKÁS ARÉNÁBAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ RAMMSTEIN KONCERT JEGYÉRTÉKESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

05 szept.

• Hol vásárolhatok jegyet?

A jegyértékesítés kizárólag a www.cts.eventim.hu és a www.funcode.hu oldalon történik. Minden más jegyértékesítő, aki Rammstein jegyeket kínál eladásra, nem hivatalos kereskedő. A nem hivatalos kereskedőknél vásárolt Rammstein jegyek nem jogosítanak belépésre.

• Hány jegyet vásárolhatok?

Vásárlási tranzakciónként és vásárlónként maximum 4 jegy vásárolható. A jegyek kereskedelmi célú tovább értékesítése, valamint a jegyek magáncélú, túlárazott áron történő tovább értékesítése tilos! Ha a vásárló megsérti a szervező által meghatározott, itt említett speciális feltételeket, vagy kísérletet tesz annak kijátszására (pl. a viszonteladás tilalmának megsértése, a jegylimit megkerülésének kísérlete több felhasználói profil regisztrációjával és használatával, stb.), a megrendelés törlésre kerülhet.

• Szeretnénk nagyobb csoportként, (4 főnél többen) együtt elmenni a koncertre. Hogyan lehetséges ez?

A csoport több tagjának kell külön rendelést leadnia.

• Hogyan fizethetek?

Minden lehetséges fizetési mód megtalálható a www.cts.eventim.hu oldalon.

• Hogyan fogom megkapni a jegyeket?

A jegyeket a fizetés sikeres beérkezése és az adatok ellenőrzése után futárszolgálattal, vagy print@home formájában küldjük el. Amint ez az ellenőrzés befejeződött és a jegyeket elküldtük, emailben automatikus visszaigazolást kap a szállításról.

• Hogyan vásárolhatok kerekesszékes jegyet?

Kerekesszékes jegyekért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@tex.hu címen.

• Vásárolhatok jegyeket ajándékba?

A jegyek személyre szólóak, ami azt jelenti, hogy a jegyvásárlás során a vásárlónak meg kell adnia annak a személynek a pontos nevét, aki a jegyet a későbbiekben ténylegesen felhasználja. Ez a név nyomtatásban rákerül magára a belépőjegyre is és természetszerűen eltérhet a vásárló nevétől. Ha tehát ajándékba szeretne jegyet vásárolni azt megteheti, csak arra ügyeljen, hogy ebben az esetben a megajándékozott neve kerüljön a jegyre! A belépéskor a jegy felmutatójától személyazonosításra alkalmas igazolványt fognak kérni, és az abban feltüntetett névnek, valamint a belépőjegyen szereplő névnek meg kell egyeznie. Amennyiben a két név nem egyezik, a belépés a jegy felmutatójától megtagadható.

• Mit jelent a megszemélyesítés?

A megszemélyesítés azt jelenti, hogy minden megvásárolt belépőjegy a tényleges jövőbeli felhasználójának számára és csak neki kerül kiállításra, azt csak ő használhatja fel – nagyjából úgy, mint egy repülőjegy esetén. A jegyvásárlás során tehát minden egyes jegyhez kötelezően meg kell adni annak a látogatónak, azaz a belépőjegy felhasználónak a pontos nevét , aki az adott jeggyel majd ténylegesen belép a rendezvényre.

• Miért kell a jegyeket megszemélyesíteni?

A Rammstein Koncertre szóló jegyeket kizárólag névre szólóan értékesítjük. A jegyek megszemélyesítése – együtt egyébként a fent már bemutatott vásárlónkénti 4 jegyes vásárlási korláttal – azt a célt szolgálja, hogy minden rajongónak legyen esélye tisztességes, nem túlzott áron történő jegyvásárlásra.

• Hogyan tudom átruházni a megszemélyesített Rammstein jegyeimet másik személyre?

A névátírást csak az eredeti vásárló kérvényezheti, ezért kérjük, hogy a jegyek eredeti vásárlója közvetlenül lépjen kapcsolatba velünk az info@tex.hu e-mail címen. A névátírás díja 3 800 Ft jegyenként. Az eljárás díját utalvány vásárlás formájában tudja kiegyenlíteni, az alábbi linken található „Névátírás utalvány - Rammstein Europe Stadium Tour 2023” eseményre kattintva.

Link: https://www.cts.eventim.hu/noapp/event/nevatiras-utalvany-rammstein-nevatiras16706313/?affiliate=HU6

A névátírás elindításához kérjük, küldje el az alábbi adatokat legkésőbb 2023. július 3-án 16:00h-ig:

- a névátírási utalvány vásárlási azonosítója

- az eredeti jegyek vásárlási azonosítója + az érintett jegy(ek) vonalkódja.

- jegytulajdonos régi neve + új neve

Amint megkaptuk az összes szükséges adatot, elvégezzük a névátírást a kérésnek megfelelően, és PDF formátumban megküldjük Önnek az új jegyet.

• Szükséges-e a jegyemen a névátírás, ha elírtam/elrontottam rajta a nevem?

A gépelési hibák, a kettős nevek hiányos feltüntetése, a különleges karakterek vagy a nem-specifikus elírások, valamint a kereszt- és vezetéknév felcserélése nem teszi szükségessé a jegyek névátírását.

• Mit kell figyelembe venni vásárláskor?

Kérjük legyen tisztában a kereszt- és vezetékneveivel azoknak, akiknek a jegyeket vásárolja mert ezeket a neveket a vásárlás során kell megadnia.

- Elfogadja az www.cts.eventim.hu általános szerződési feltételeit.

- Elfogadja a szervező, Live Nation Central and Eastern Europe Kft. általános szerződési feltételeit

• Hogyan néznek ki a jegyek?

A Rammstein koncertre külön erre a célra gyártott, saját grafikával ellátott jegyek kerülnek értékesítésre.

• Mikor kell megérkeznünk a helyszínre?

A Puskás Arena kapui várhatóan 16:30-kor nyitnak. A forgalom és a beléptetésnél lévő ellenőrzések miatt esetleg hosszabb várakozási idő előfordulhat, kérjük időben érkezzen. A személy- és jegyellenőrzések miatt a szokásosnál hosszabb beengedési időre kell számítani. Megértésüket köszönjük.

• Hogyan fog működni a beléptetés a koncert napján?

A rendezvényre csak azok a személyek léphetnek be, akiknek a teljes neve regisztrálva van a jegyrendszerben, a jegyen is szerepel, és akik fényképes igazolvánnyal tudják magukat igazolni. Ha a fenti feltételek nem teljesülnek a belépés nem engedélyezett. A koncert napján információs pontok állnak majd rendelkezésre bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

• Van korhatár?

6 éven aluli gyermekek a rendezvényt nem látogathatják, még akkor sem, ha szülő vagy gondviselő kíséri őket. A 6-14 év közötti gyermekek csak teljes árú belépőjeggyel, felnőtt kíséretében léphetnek be a rendezvényre.

• Az alábbi tárgyakat tilos bevinni a rendezvény területére:

o Bármely A4 méretnél nagyobb táska,

o Cserélhető objektívvel vagy 200 mm-nél nagyobb gyújtótávolsággal rendelkező fényképezőgépek,

o Bármely videókamera

o Go Pro kamerák

o Táblagépek

o Szelfi botok

o Esernyők

o Konzerv dobozok, üvegpalackok, PET-palackok

o 0,25l-nél nagyobb Tetra Pak dobozok

o Ételtartó dobozok

o Üvegek, kulacsok, palackok

o laptopok

o Ajándékok az előadóknak

o Hangrögzítő eszközök

o Egy átlagos okostelefonnál kétszer nagyobb hordozható akkumulátorok (power bank)

o Lézer Pointer o Zseblámpa, kerékpárlámpa

o A3-as méretnél nagyobb plakátok

o Mindenféle zászlórúd

o Egyéb üveg tárolók (pl. parfüm, dezodor)

o Szórófejes flakonok (pl. dezodor, hajlakk)

o Tűzijáték, különösen csillagszórók

o Bármilyen fegyver (beleértve a lőfegyver, kés, paprikaspray)

o Drónok

o Távcső

o Zajkeltő eszközök

o Egyéb nagy méretű tárgyak (hátizsákok, bőröndök, fotelek, zsámolyok, takarók, rollerek, gördeszkák, ülőpárnák…)

A szervező, Live Nation Central and Eastern Europe Kft. általános szerződési feltételei a www.livenation.hu oldalon olvashatók.