Technológiák

Print@Home Az idő pénz!
Szeretne elmenni egy rendezvényre, de nincs elég idő, hogy a jegyeket elpostázzák Önnek?
Ez már nem indok arra, hogy otthon maradjon. Egyszerűen nyomtassa ki belépőit otthon – használja a saját nyomtatóját és takarítsa meg a szállítás költségét! A Print@Home szolgáltatás lehetővé teszi Önnek, hogy Interneten válogasson a különböző rendezvények között, megrendelje, kifizesse és akár azonnal ki is nyomtassa eredeti belépőjegyeit.

Hogyan működik a Print@Home szolgáltatás?
A Print@Home jegyeket Interneten kínáljuk a www.tex.hu oldalunkon bizonyos rendezvények esetében. Miután kiválasztotta belépőjegyeit a szokásos módon, válassza a Print@Home szállítási módot, ha ezt a lehetőséget az oldal felkínálja Önnek. Print@home jegyet csak Visa/Mastercard bankkártyás fizetéssel áll módjában rendelni. Amennyiben sikeresen kifizette a belépőjegyeit, megjelenik a Print@Home ikon, melynek segítségével kinyomtathatja saját PDF formátumú jegyeit.
A „Felhasználói fiókjában” bármikor elérheti és kinyomtathatja a korábban megvásárolt jegyeit. Éppen ezért különösen fontos, hogy megvásárolt jegyeihez ne adjon hozzáférést senkinek. Amennyiben egy kóddal többen is megpróbálnak belépni a rendezvényre, minden esetben csak az először érkezőt fogják beengedni.

A Print@Home jegyek használatához az alábbi technikai feltételeknek kell teljesülniük:
Rendelkeznie kell egy Acrobat Reader 5.0 vagy annál későbbi verzióval
A jegyet A4-es méretben kell kinyomtatni
A nyomtatási minőség beállítása nem lehet „draft”
A tintasugaras nyomtatóval kinyomtatott jegyek esetében el kell kerülni a vonalkód elmosódását
A nyomtatás lehet színes és fekete-fehér egyaránt

Mennyire biztonságos a Print @ Home jegy?
Pontosan annyira, mint a normál belépő. A Print@Home jegyek ugyanúgy egyedileg kerülnek leolvasásra a beléptető rendszerben. Ezzel a jeggyel is egy személy egyszeri belépésre jogosult a rendezvény helyszínére. Éppen ezért különösen fontos, hogy biztonságban tartsa belépőjét vagy annak elérhetőségét. A jegy vásárlója felelős azért, hogy a belépőről ne készülhessenek másolatok.

Mit tegyek, ha a jegyemet ellopták vagy a nyomtatás nem volt lehetséges?
Amennyiben a jegyeket nem sikerült létrehoznia a rendszernek (ez akkor fordulhat elő, ha tranzakció közben megszakad a szerverkapcsolat) kérjük, az info@tex.hu email címen keressen meg bennünket. A rendelési azonosítója birtokában, Ön kérheti, hogy a jegyadatokat újból küldjük el a megadott e-mail címére. Ekkor ki tudja nyomtatni azokat.


Hogyan működik a beléptetés?
A rendezvényen, ahová Ön Print@Home jegyet vásárolt, legalább egy belépési pont üzemel, ahol az ilyen belépőjegyeket kézi leolvasóval vagy automata beléptető rendszerrel, esetleg fix beléptető kapuval ellenőrzik.