icon-crosseticketqrcodeproblem

A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

Fizetési lehetőségek

Ha rendelésével kapcsolatban kérdése merülne, kérjük kattintson ide és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bankkártya:
*********************************************
A jegyértékesítés során - az egyes események speciális feltételeitől függően - két különböző fizetési lehetőséget biztosítunk Önnek bankkártyás vásárlás esetén:

Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA.

Hazai rendezvények esetén rendelését SSL biztonsági kapcsolaton keresztül teljesítjük a KPS Interactive Media GmbH & Co. KG (székhely: Contrescarpe 75A, 28195 Bréma, Németország, elérhetőség: telefonszám: +49 421 36 66 05; Fax: +49 421 36 66 505; e-mail: heike.luedicke@kps.de) által.
Külföldi rendezvények esetén rendelését SSL biztonsági kapcsolaton keresztül teljesítjük a CTS Eventim Austria GmbH. Bécs, Ausztria által.
Hazai rendezvények esetén minden hitelkártya fizetés Forintban kerül feldolgozásra.
Külföldi rendezvények esetén minden hitelkártya fizetés EURO-ban kerül feldolgozásra, vagyis a megrendelés ellenértékét napi árfolyamon átszámítjuk Euro-ra. Kérjük legyen tudatában annak, hogy a hitelkártya elszámolási határidők különbözősége miatt, a kártyáján megjelenő forint terhelés eltérhet attól, ami a megrendelésben szerepel. Az eltérés lehet pozitív és negatív egyaránt, attól függően, hogy mekkora az Euro árfolyam különbsége a vásárlás illetve a kártyára terhelés időpontjában.


Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés):
****************************************************************
A visszaigazoló e-mailben közöljük a tranzakciós szám mellett a teljes fizetendő összeget, egy rendelési számot, és egy bankszámlaszámot, ahová a szóban forgó összeget kérjük, 3 munkanapon belül átutalni szíveskedjék. Mielőtt befáradna a jegyekért, kérnénk érdeklődjön a pénz beérkeztéről és az átvétel napjáról az info@tex.hu e-mail címen vagy a +36-30-505 0666-os telefonszámunkon. Az utalás az elfogadó felé költségmentes kell, hogy legyen. Amint ez az összeg megérkezik az említett számlára, abban az esetben elérhetővé tesszük a rendelt jegyeket (GLS futárral, esetleg a Jegyirodában történő átvétellel, annak függvényében ahogyan Ön azt a szállítási módok közül kiválasztja). Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő):
****************************************************************
A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomag kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között. A csomag kiküldése előtt Ön egy levélben értesítést kap a postafiókjára, mely magában foglalja a csomagjának a számát, fizetendő összeget (kizárólag készpénz) és egy linket ahol ellenőrizni tudja annak státuszát.


Internetes rendelés esetén kultúra utalványt nem tudunk elfogadni.

Kultúra utalvánnyal a TEX saját jegyirodájában tud fizetni. Jegyirodák listája itt>>

Elfogadható utalványok: EDENRED papír alapú utalványt, Erzsébet Utalvány (Szabadidő, Kultúra, Sport, Ajándék).

ÜDÜLÉSI CSEKKET, SZÉP KÁRTYÁT NEM TUDUNK ELFOGADNI!

A TEX saját jegyirodáiban bankkártyás fizetés nem lehetséges.

Áfás számla igényét kérjük, a konyveles@tex.hu email címre küldje el a vásárlási ID feltüntetésével. Eventim ajándékutalvány vásárlása esetében az Áfa tv. 13. § (3) bekezdés b) pontjára és 259. § 14., 15. pontjára tekintettel, számlát és azzal egyenértékű bizonylatot kiállítani nem áll módunkban.

Ha további kérdése van, kérjük kattintson ide .

Info

Ez a webshop a TEX Hungary Kft. hálózat része.