Rajongói vélemény felhasználási feltételek

A CTS Eventim Hungary Kft. lehetőséget biztosít Önnek, hogy megossza véleményét azon eseményekről, melyen részt vett. Ha bármilyen kérdése merül fel, oldalunkon a GYIK vagy Segítség menüpontban választ talál, vagy keressen minket elérhetőségeinken. Rajongói véleményét az előadói oldalakon oszthatja meg.

Kérjük, rajongói véleménye megírásakor vegye figyelembe az alábbi felhasználási feltételeket:

Véleményének minimum 150 karaktert kell tartalmaznia.

Hozzászólása, mely nem tartalmaz ilyen hosszúságú szöveget, törlésre kerül.

Rajongói véleménye nem tartalmazhat email címet, telefonszámot, URL-t, más weboldalra mutató linkeket vagy más személyes adatokat. Rajongói véleményében nem tehet utalást más hozzászóló véleményére, ebben az esetben véleménye törlésre kerül.

Rajongói véleménye nem tartalmazhat nem releváns, szándékosan valótlan, rágalmazó, becsmérlő, trágár, pornográf, büntetendő, harmadik fél jogait sértő, politikai, ideológiai vagy vallási meggyőződést, vagy reklámnak minősülő tartalmat.

A CTS Eventim Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül törölhessen rajongói véleményt .

A vélemény szerzőjének rendelkeznie kell a közzétételi jogokkal , és hozzászólásával felhatalmazza CTS Eventim Hungary Kft.-t, hogy a tartalmát korlátlanul, időre, helyre és tartalomra való tekintet nélkül a weboldalán megjeleníthesse.

A vélemény szerzője felelős a közzétett tartalomért, a CTS Eventim Hungary Kft. ellen harmadik fél követeléssel nem léphet fel, különös tekintettel a szerzői jogokra.

CTS Eventim Hungary Kft. nem vállal felelősséget a rajongói vélemények tartalmi helyességére, minőségére vagy teljességére vonatkozóan.

A megjelenített rajongói vélemények és értékelések nem tekinthetőek a CTS Eventim Hungary Kft. személyes véleményének.