AMAR, THE LIGHTHUNTER - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Fantasztikus, 3 dimenziós látványshow Magyarországon először

A Britain’s got Talent és America’s got Talent díjazott

A Freelusion bemutatja:

Amar, the lighthunter

Virtuális  táncjáték

Mit tennél, ha egy csodával teli álomvilágban találnád magad?

Most te is átélheted a bűbájjal és mágiával átszőtt  kalandot!  Lépj be a világhírű Freelusion formáció nyújtotta pazar fantázia világba, ahol a  technológia a kortárs tánc , a valóság és a képzelet találkozik. Ami Rád vár: bűbáj, szerelem, mágia, klasszikus fantasy modern köntösben.

A világhírű magyar társulat már több, mint 40 országban bizonyított. Számos nemzetközi elismerés és díj nyertese, óriási sikereket ért el az America’s Got Talent illetve a  Britain’s Got Talent tehetségkutatókban. A külföldi sikerek után a Freelusion Magyarországon is új fejezetet nyit a showbusinessben.

Várnak az itthon még sosem látott  élethű sárkányok és fergeteges show elemek !

Először Magyarországon csak az Erkel színházban!

Magyarországon először nyerj betekintést az izgalmas 3D-s vetítés világába! Soha nem látott virtuális, high-tech díszletben készítünk rólad videót és fotót.  Légy te is részese ennek a fantasztikus történetnek és ismerkedj meg a világhírű  Freelusion csapatával. A  backstageben ajándékcsomaggal is kedveskedünk, hogy még teljesebb legyen az élmény. Ezen felül meghívást nyersz  a 2018. Október  14-i, vasárnap esti Amar After Partira is, ahol a kulisszák mögé pillanthatsz, Dj Zeke  street food bar, 3D vetítés és egyéb meglepetések várnak. 

A programváltozás jogát fenntartjuk!